vardır 11 teyzem varAilede senin gibi böyle çenesek biri daha varmı acaba![]()
vardır 11 teyzem varAilede senin gibi böyle çenesek biri daha varmı acaba![]()
Senin ruhuna fatiha okuyacağımız günleri bekliyore.
Kerim >>> Seryanfinalde serhanı kaptıran yanık merve değil mi bu![]()
konularda canlı yayın yapardı vadiciler @revan iyi bilir bu yüzden az psikiyatriste gitmediVadiciler ne alaka?![]()
aslında burdaydım ama dürüst olayım 9-7 mi ne oldu ya..kapadım tv yi. geçtim yarışmama.Abi nerdeydin niye yazmadın bugün![]()
Defolup gideceği günü iple çekiyorum.papatyam gitmesin yeter@Özgür
ölüp gidicen beklerken yazık ....Senin ruhuna fatiha okuyacağımız günleri bekliyore.![]()
![]()
konularda canlı yayın yapardı vadiciler @revan iyi bilir bu yüzden az psikiyatriste gitmedi![]()
elif, sercan, yasin, ardahanı eler bence papatyam sms deDefolup gideceği günü iple çekiyorum.![]()
Yanımda seni de götürürüm ben, durmam.ölüp gidicen beklerken yazık ....![]()
fatiha okusan ne olur o adama özgürcüm..Senin ruhuna fatiha okuyacağımız günleri bekliyore.![]()
![]()
aslında burdaydım ama dürüst olayım 9-7 mi ne oldu ya..kapadım tv yi. geçtim yarışmama.
@Emre Ozansoy Fransa bitti;Usa bitti şimdi Brazilya versiyonuna başlıyorum.
Toton açık kalmış rüyalara dalmışsın bile.elif, sercan, yasin, ardahanı eler bence papatyam sms de![]()
aslında burdaydım ama dürüst olayım 9-7 mi ne oldu ya..kapadım tv yi. geçtim yarışmama.
@Emre Ozansoy Fransa bitti;Usa bitti şimdi Brazilya versiyonuna başlıyorum.
belli olmaz banlanabilirsinBiraz zor ama geçer o yine.@xemrexxx
olm araftayken elindne tutar; nanik yapar geçer diğer tarafaYanımda seni de götürürüm ben, durmam.![]()
bak bakalım bir sms sıralamalrınaToton açık kalmış rüyalara dalmışsın bile.![]()
Aynen abi çok doğru.fatiha okusan ne olur o adama özgürcüm..
dirilip gene gelir 🤭