Sen de papatyan da beter olun.Sarı papatyam ın üstüne gidiyor boş adam. Ss @Özgür
Sen de papatyan da beter olun.Sarı papatyam ın üstüne gidiyor boş adam. Ss @Özgür
görmedin mi bugün parkuru kıra kıra oynadı fazla enerji birikmişSen de papatyan da beter olun.
yasin vs. mert kim daha çok boş yapar
yasin vs. mert kim daha çok boş yapar
yer bizi o sapıklar :/(Bişii olmazz
Sen alırsın tüm enerjisini.görmedin mi bugün parkuru kıra kıra oynadı fazla enerji birikmiş
yasin oy kapmak için şirin gözüküyor seyirciye bence farkları yok mert in oy derdi yok ondan öne çıkıyor çirkeflikteMert > Yasin.
ohohohoh neler yaparım nelerSen alırsın tüm enerjisini.
İyice edepsizleşmeye başladın. 😱ohohohoh neler yaparım neler
yasin oy kapmak için şirin gözüküyor seyirciye bence farkları yok mert in oy derdi yok ondan öne çıkıyor çirkeflikte
yer bizi o sapıklar :/(
ünlüler in sms karışacak kaybederlerse karşı takımın fanları mert e karşı elif + aycan a yüklenebilir ersin zaten güçlüYasin SMS'te ilk ikiye girmeyince çıldırıyor, ama gizleyemiyor onu.
adaşıma napacağımı sana sorcak değilimİyice edepsizleşmeye başladın. 😱
ünlüler in sms karışacak kaybederlerse karşı takımın fanları mert e karşı elif + aycan a yüklenebilir ersin zaten güçlü
papatyam gitmesin yeter @ÖzgürElif, Ersin, Aycan ilk üçte yer alır inşallah. Sercan'da gider.
Ben izlemiyorum, noldu ki.
İki kolsuzun yarışı, bir an hiç atamayacaklar sandım.
Onu tuttuğumu nereden çıkardın
Sarı papatya Mert'e mi sus dedi 😱 @xemrexxx
Bir sobanın içinde çizmem yeter zaten farkındalar @Maskeli Fedai
İyice edepsizleşmeye başladın. 😱
İkiside sana kıyamazz gülüşün yeter kıymamalarına bee
@The_Erinch in ruhuna fatihaElif, Ersin, Aycan ilk üçte yer alır inşallah. Sercan'da gider.