Emre Ozansoy
Moderatör
11 teyzem + 33 kuzenim var anne taraıfndan seni yok ederim ona göre😱 11 teyze derkennnnn nee
serhat zillisi ile birbirinizi düşürüp kavga ettirip banlatırım çok iyiyimdir bu konudaNiye banlanayım?![]()
Her hafta değişebiliyor görmedin mi Ardahan ilk 2'de Cemo sonuncuydu.bak bakalım bir sms sıralamalrına![]()
riske girsin yükselirHer hafta değişebiliyor görmedin mi Ardahan ilk 2'de Cemo sonuncuydu.Yunus da bir yükseliyor, bir düşüyor.
![]()
serhat zillisi ile birbirinizi düşürüp kavga ettirip banlatırım çok iyiyimdir bu konuda![]()
Hahahah sırat köprüsünden atar beni.olm araftayken elindne tutar; nanik yapar geçer diğer tarafa![]()
![]()
![]()
bekle ve görHiç sevmem kavga, anlamam o işlerden zaten.![]()
@The_Erinch işini biliyor senin gibi hadsiz değilAynen abi çok doğru.Bir ara sesi kesilmişti ne güzel ama şimdi evde oturuyor diye açıldı çenesi yine.
![]()
bekle ve görşer ittfakında yer alırsan sonun yakın
![]()
Forumda senden hadsizi yok be saldırma bana.@The_Erinch işini biliyor senin gibi hadsiz değil![]()
yolarım seni sus.ssForumda senden hadsizi yok be saldırma bana.![]()
Böyle kudurursun işte.yolarım seni sus.ss
şer odağı şerlok @Sherlock şokŞer ittifakı kim? 😱
Benim tarafım belli, adaşımın yanındayım.![]()
bekle ve görBöyle kudurursun işte.![]()
şer odağı şerlok @Sherlock şok@MasacRE @Özgür @vadikızı @Çiğdem @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Senden ala şer mi olur.şer odağı şerlok @Sherlock şok@MasacRE @Özgür @vadikızı @Çiğdem @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD
mızmız reyisi destekleyenlerle mesafe koymalıNisa'yı destekleyenle işim olmaz benim.![]()