Emre Ozansoy
Moderatör
11 teyzem + 33 kuzenim var anne taraıfndan seni yok ederim ona göre😱 11 teyze derkennnnn nee
serhat zillisi ile birbirinizi düşürüp kavga ettirip banlatırım çok iyiyimdir bu konudaNiye banlanayım?
Her hafta değişebiliyor görmedin mi Ardahan ilk 2'de Cemo sonuncuydu.bak bakalım bir sms sıralamalrına
riske girsin yükselirHer hafta değişebiliyor görmedin mi Ardahan ilk 2'de Cemo sonuncuydu.Yunus da bir yükseliyor, bir düşüyor.
serhat zillisi ile birbirinizi düşürüp kavga ettirip banlatırım çok iyiyimdir bu konuda
Hahahah sırat köprüsünden atar beni.olm araftayken elindne tutar; nanik yapar geçer diğer tarafa
bekle ve görHiç sevmem kavga, anlamam o işlerden zaten.
@The_Erinch işini biliyor senin gibi hadsiz değilAynen abi çok doğru.Bir ara sesi kesilmişti ne güzel ama şimdi evde oturuyor diye açıldı çenesi yine.
bekle ve görşer ittfakında yer alırsan sonun yakın
Forumda senden hadsizi yok be saldırma bana.@The_Erinch işini biliyor senin gibi hadsiz değil
yolarım seni sus.ssForumda senden hadsizi yok be saldırma bana.
Böyle kudurursun işte.yolarım seni sus.ss
şer odağı şerlok @Sherlock şokŞer ittifakı kim? 😱
Benim tarafım belli, adaşımın yanındayım.
bekle ve görBöyle kudurursun işte.
şer odağı şerlok @Sherlock şok@MasacRE @Özgür @vadikızı @Çiğdem @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Senden ala şer mi olur.şer odağı şerlok @Sherlock şok@MasacRE @Özgür @vadikızı @Çiğdem @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD
mızmız reyisi destekleyenlerle mesafe koymalıNisa'yı destekleyenle işim olmaz benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?