Yarın Yunan'larla oyun olacakmış Rumenler sıktı şimdi Yunanları deniyor AcunMurat'ı dinledi de ne oldu, konuştuğundan kimse bir şey anlamadı![]()
Yarın Yunan'larla oyun olacakmış Rumenler sıktı şimdi Yunanları deniyor AcunMurat'ı dinledi de ne oldu, konuştuğundan kimse bir şey anlamadı![]()
Yarın izleyemem çukura düşeceğimYarın Yunan'larla oyun olacakmış Rumenler sıktı şimdi Yunanları deniyor Acun![]()
![]()
Ben seni kurtarırım o Çukurdan merak etmeYarın izleyemem çukura düşeceğim![]()
Kurtarmayın, gömün beni çukuraBen seni kurtarırım o Çukurdan merak etme![]()
Gömersek çıkamazsın bir dahaKurtarmayın, gömün beni çukura![]()
O taktiği ilk Hilmicem yaptıEfsane nasıl olunur yine Turabi gösterdi. Adan oyunda bi taktik bulmuş herkes onu yapmaya başlamış sonra. Gerçekten çok zeki ve önder bir isim😎 @eskici çatla![]()
Gömersek çıkamazsın bir daha
O taktiği ilk Hilmicem yaptı![]()
Hilmi başlattı Turabi geliştirdi işteHilmi'ye kim taktik verdi sanıyorsun. Hilmi zeki olsa o performansa şampiyon olurdu AllStar'da
Ayrıca Hilmi yarım dinlemiş zaten. 6 tane üst üste koydu![]()
Hilmi başlattı Turabi geliştirdi işte![]()
Sevmeye başlamıştım ama bugün yine gözümden düştüBir kerede hakkını ver şu adamın yaa. Size inat savunacaģım efsaneyi![]()
İzlememiştim aslında Yiğit, Mert vs Sahra-Turabi vardı.2014'ü izledin mi? zaten YYiğit'i kullanmıştı 2014'te![]()
İzlememiştim aslında Yiğit, Mert vs Sahra-Turabi vardı.Meşhur "Pi" olayını hatırlıyorum.
Yiğit çok sessizdi orada. Biraz tepkisini koysa ortaya Turabi'yi geçip şampiyon olurdu yapmadı ama
![]()
tek tek mesajlara bakmayayımBen seni kurtarırım o Çukurdan merak etme![]()
İpek Ramazan ve Birsen oldutek tek mesajlara bakmayayım
Kimler aday oldu?![]()
OlabilirTabi sen ünlüleri destekleme hastalığından kurtulamamıştın geçen sene, o yüzden hep onun iyi yönlerini görüyordun![]()
Turabi bu hamleyle halka oynayamadı pekHalka oynuyor işte sinsi sinsi görünmeyen köşelerde@eskici
Ramazanı kim dedi? 😱 ya Birsen'i?İpek Ramazan ve Birsen oldu![]()
Nagihan Ramazan dedi Funda da Birsen dediRamazanı kim dedi? 😱 ya Birsen'i?
Cumali söylenmedi vay be![]()