Turabi muhtemelen halkın bu konuda Funda'yı destekleyeceğini düşündü ve halka oynuyorBunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama helal olsun Turabi'ye
Turabi muhtemelen halkın bu konuda Funda'yı destekleyeceğini düşündü ve halka oynuyorBunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama helal olsun Turabi'ye
haha işte survivor böyle birşey. Ümite nefret, Turabiye sevgi beslettirdiBunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama helal olsun Turabi'ye
Turabi neyin peşinde anlamadım gizliden satıyor arkadaşlarını
Hiç sevmem Turabi'yi biraz ısınmıştım ona bu aralar ama böyle saçma hareketler yaptıkça uyuz oluyorum yineHafif sempatim var ona. O şuan belli etmesede haksızlığa gelemeyen biri. Sonra darbeyi vurur ötekilere
Bireysel oyunları daha çok önemsemesinden de belli zaten buTurabi herkesi rakip görüyor. All stardakiler halen takim takim derdindeyken Turabi tek basina rakiplerini seciyor. Yakinda eger All star dokunulmazlik kaybederse hic beklenmedik isimleri yazar turabi.
Sen geçen sene fazla izleyememiştin Survivor'u. Adem'in bu kadar sevilmesinin baş sebebi çirkeflik abidesi Sema ve tayfası zaten. Furkan, Serhat, İlhan falan. Şimdi kaybetmeye başladıkça yine o çirkin yüzünü ortaya çıkarmaya başladıTurabi muhtemelen halkın bu konuda Funda'yı destekleyeceğini düşündü ve halka oynuyor
Sema haklı demiyorum ama Turabi halka oynuyor kesinlikle konsey baya hareketli geçecek gibiSen geçen sene fazla izleyememiştin Survivor'u. Adem'in bu kadar sevilmesinin baş sebebi çirkeflik abidesi Sema ve tayfası zaten. Furkan, Serhat, İlhan falan. Şimdi kaybetmeye başladıkça yine o çirkin yüzünü ortaya çıkarmaya başladı
Turabi'nin her hareketi halka oynamak üzerine zaten adamın işi oSema haklı demiyorum ama Turabi halka oynuyor kesinlikle konsey baya hareketli geçecek gibi
Biraz sevmeye başlamıştım onu ama böyle yapınca yine ayar oldumTurabi'nin her hareketi halka oynamak üzerine zaten adamın işi o
Sema ile Sahra o kadar itici ki Turabi bile hafiften sempatik görünmeye başladı bana onların yanındaBiraz sevmeye başlamıştım onu ama böyle yapınca yine ayar oldum
Murat'a bak senSema ile Sahra o kadar itici ki Turabi bile hafiften sempatik görünmeye başladı bana onların yanında
Geçen sene sana karşı savunuyordum Sema'yıSen geçen sene fazla izleyememiştin Survivor'u. Adem'in bu kadar sevilmesinin baş sebebi çirkeflik abidesi Sema ve tayfası zaten. Furkan, Serhat, İlhan falan. Şimdi kaybetmeye başladıkça yine o çirkin yüzünü ortaya çıkarmaya başladı
Murat iyi konuştuSema ile Sahra o kadar itici ki Turabi bile hafiften sempatik görünmeye başladı bana onların yanında