Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI NAGİHAN KAZANDI...

Cumali, İpek ve Birsen çıkar tahminim potaya.

Hafif sempatim var ona. O şuan belli etmesede haksızlığa gelemeyen biri. Sonra darbeyi vurur ötekilere :A
Hiç sevmem Turabi'yi biraz ısınmıştım ona bu aralar ama böyle saçma hareketler yaptıkça uyuz oluyorum yine :A
Turabi herkesi rakip görüyor. All stardakiler halen takim takim derdindeyken Turabi tek basina rakiplerini seciyor. Yakinda eger All star dokunulmazlik kaybederse hic beklenmedik isimleri yazar turabi. :D
Bireysel oyunları daha çok önemsemesinden de belli zaten bu :A

Konseyi izleyemem yarın iş güç var malum, All Star kaybetseydi izlerdim. Potaya çıkanlar belli olunca beni etiketleyin de aşkcanlarım, etiketten direk bakayım. :bhr: @eskici @MasacRE-

Anıl çok boş konuştun ilk kez. Sema ile Fundayı niye kıyaslıyosun, Sema ful fark atıyor zaten. Performans tablosu ortada. :D

Turabi muhtemelen halkın bu konuda Funda'yı destekleyeceğini düşündü ve halka oynuyor :A
Sen geçen sene fazla izleyememiştin Survivor'u. Adem'in bu kadar sevilmesinin baş sebebi çirkeflik abidesi Sema ve tayfası zaten. Furkan, Serhat, İlhan falan. Şimdi kaybetmeye başladıkça yine o çirkin yüzünü ortaya çıkarmaya başladı :A

Sen geçen sene fazla izleyememiştin Survivor'u. Adem'in bu kadar sevilmesinin baş sebebi çirkeflik abidesi Sema ve tayfası zaten. Furkan, Serhat, İlhan falan. Şimdi kaybetmeye başladıkça yine o çirkin yüzünü ortaya çıkarmaya başladı :A
Sema haklı demiyorum ama Turabi halka oynuyor kesinlikle :A konsey baya hareketli geçecek gibi :A

Geçen sene sana karşı savunuyordum Sema'yı :F
Hakikatten sinsiymiş yaw :F