Yarın Yunan'larla oyun olacakmış Rumenler sıktı şimdi Yunanları deniyor AcunMurat'ı dinledi de ne oldu, konuştuğundan kimse bir şey anlamadı
Yarın Yunan'larla oyun olacakmış Rumenler sıktı şimdi Yunanları deniyor AcunMurat'ı dinledi de ne oldu, konuştuğundan kimse bir şey anlamadı
Yarın izleyemem çukura düşeceğimYarın Yunan'larla oyun olacakmış Rumenler sıktı şimdi Yunanları deniyor Acun
Ben seni kurtarırım o Çukurdan merak etmeYarın izleyemem çukura düşeceğim
Kurtarmayın, gömün beni çukuraBen seni kurtarırım o Çukurdan merak etme
Gömersek çıkamazsın bir dahaKurtarmayın, gömün beni çukura
O taktiği ilk Hilmicem yaptıEfsane nasıl olunur yine Turabi gösterdi. Adan oyunda bi taktik bulmuş herkes onu yapmaya başlamış sonra. Gerçekten çok zeki ve önder bir isim😎 @eskici çatla
Gömersek çıkamazsın bir daha
O taktiği ilk Hilmicem yaptı
Hilmi başlattı Turabi geliştirdi işteHilmi'ye kim taktik verdi sanıyorsun. Hilmi zeki olsa o performansa şampiyon olurdu AllStar'da
Ayrıca Hilmi yarım dinlemiş zaten. 6 tane üst üste koydu
Hilmi başlattı Turabi geliştirdi işte
Sevmeye başlamıştım ama bugün yine gözümden düştüBir kerede hakkını ver şu adamın yaa. Size inat savunacaģım efsaneyi
İzlememiştim aslında Yiğit, Mert vs Sahra-Turabi vardı. Meşhur "Pi" olayını hatırlıyorum. Yiğit çok sessizdi orada. Biraz tepkisini koysa ortaya Turabi'yi geçip şampiyon olurdu yapmadı ama2014'ü izledin mi? zaten YYiğit'i kullanmıştı 2014'te
İzlememiştim aslında Yiğit, Mert vs Sahra-Turabi vardı. Meşhur "Pi" olayını hatırlıyorum. Yiğit çok sessizdi orada. Biraz tepkisini koysa ortaya Turabi'yi geçip şampiyon olurdu yapmadı ama
tek tek mesajlara bakmayayımBen seni kurtarırım o Çukurdan merak etme
İpek Ramazan ve Birsen oldutek tek mesajlara bakmayayım
Kimler aday oldu?
OlabilirTabi sen ünlüleri destekleme hastalığından kurtulamamıştın geçen sene, o yüzden hep onun iyi yönlerini görüyordun
Turabi bu hamleyle halka oynayamadı pek yarım saat geçmeden 360 derece döndü adamHalka oynuyor işte sinsi sinsi görünmeyen köşelerde @eskici
Ramazanı kim dedi? 😱 ya Birsen'i?İpek Ramazan ve Birsen oldu
Nagihan Ramazan dedi Funda da Birsen dedi söyleyecek isim bulamayan zaten elenmez deyip Ramazan'ın üstüne oynuyor hepRamazanı kim dedi? 😱 ya Birsen'i?
Cumali söylenmedi vay be