Yunanlar yarışmayı bile bilmiyordur onları daha kolay yeneriz sıkıcı olur benceYunan mücadelesi baya iyi olacaktır, deme öyle. Her hafta Rumenlerle olmuyordu, Yunanlarla malum olaylıyız.
Yunanlar yarışmayı bile bilmiyordur onları daha kolay yeneriz sıkıcı olur benceYunan mücadelesi baya iyi olacaktır, deme öyle. Her hafta Rumenlerle olmuyordu, Yunanlarla malum olaylıyız.
Yorumcularda benle aynı fikirde, ne habeerrrHee tamam hatırladım şimdi boş konuştu işte ne golü
Fragmanda konsey görüntüsü de yok, acaba İpek sakatlanınca direk yollandı mı? Yunan mücadelesi de yok fragmanda, acaba onu perşembe mi izleyeceğiz?Yunanlar yarışmayı bile bilmiyordur onları daha kolay yeneriz sıkıcı olur bence
Yorumcu dediğin Semih miYorumcularda benle aynı fikirde, ne habeerrr
sms daha yeni bitmişti fragman yayınlandığında konseyin olmaması çok normal değil mi akşama kadar eklerler Yunan oyunu da elemeden önce olacakmış yani bugün yayınlanırFragmanda konsey görüntüsü de yok, acaba İpek sakatlanınca direk yollandı mı? Yunan mücadelesi de yok fragmanda, acaba onu perşembe mi izleyeceğiz?
Yok, senin benim gibi halkın yorumuYorumcu dediğin Semih mi
sms daha yeni bitmişti fragman yayınlandığında konseyin olmaması çok normal değil mi akşama kadar eklerler Yunan oyunu da elemeden önce olacakmış yani bugün yayınlanır
Sema takım için İpek'le oynuyor yoksa her türlü Nagihan'ı da yenerYok, senin benim gibi halkın yorumu
Takım için Nagihan ile oynanmıyormu?Sema takım için İpek'le oynuyor yoksa her türlü Nagihan'ı da yener
İpek'i Sahra'ya bırakırsa İpek yenebilir daha kaç kere oynadılar sanki Nagi önde olsa ne olacak adam akıllı oynamaya başlasınlar Sema her türlü ezer geçerTakım için Nagihan ile oynanmıyormu?
Nagihan'ı yenebiliyorsa oynasinki Nagihan diğerlerinden puan almasın ozaman. Ipek zaten diğerlerinede yenilecek. Bırakta fazladan puan gelsin size.
Bana masal anlatma İkisinin mücadelesinde en çok Nagi almış @MasacRE-
Dur ya sen hangi takımı ve kimleri tutuyorsun?İpek'i Sahra'ya bırakırsa İpek yenebilir daha kaç kere oynadılar sanki Nagi önde olsa ne olacak adam akıllı oynamaya başlasınlar Sema her türlü ezer geçer
Takım da tutmuyorum özel bir kişi de tutmuyorum ama Yağmur ve Funda'ya sempatim varDur ya sen hangi takımı ve kimleri tutuyorsun?
Avatara koyacak kadar favorin varmi şuan???
Çok güzel kız, profilime kalite getirdi. Çatla.
Güzelliğin g halfini bile hak etmiyor Bu ecünnü bile değil ayoll başka bir şey böylesini ilk defa gördüm değişik bir türİşine gelmedi tabi değil mi, güzel kız gördükçe çatlıyorsun
Ooo beklemediğim kişilerTakım da tutmuyorum özel bir kişi de tutmuyorum ama Yağmur ve Funda'ya sempatim var
Sema Funda'ya yüklenmedi Hakan'a yüklendi Hakan'ın onu oynatmadığını düşünerekOoo beklemediğim kişiler
Sema, senin Funda'ya yüklendi ve sen Sema'ya toz kondurmuyon 😱
Ondanmı Funda, haftanın performans birincisi oldum, Sema'ya iyi cevap oldu dedi?Sema Funda'ya yüklenmedi Hakan'a yüklendi Hakan'ın onu oynatmadığını düşünerek
Funda yanlış anlamış olayıOndanmı Funda, haftanın performans birincisi oldum, Sema'ya iyi cevap oldu dedi?
Ay oyun harici biraz izledim hemen bir sürü bilgi edindim
Funda yüzme bilip bilmediğinide daha tam anlamamış izledinmi o kısmı?Funda yanlış anlamış olayı
Evet izledim yüzme biliyor ama boğulmaktan korkuyor o yüzden fazla zorlayamıyorFunda yüzme bilip bilmediğinide daha tam anlamamış izledinmi o kısmı?
Kız kendini ifade edemedi ama. herkes senin gibi şıp diye anlamıyorEvet izledim yüzme biliyor ama boğulmaktan korkuyor o yüzden fazla zorlayamıyor
Acun akıllıyım diye geçiniyor birde ama hiçbir şey anlamadı bıraksın artık bu işleriKız kendini ifade edemedi ama. herkes senin gibi şıp diye anlamıyor