Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yunan mücadelesi baya iyi olacaktır, deme öyle. Her hafta Rumenlerle olmuyordu, Yunanlarla malum olaylıyız. :A
Yunanlar yarışmayı bile bilmiyordur onları daha kolay yeneriz sıkıcı olur bence :A

Yorumcularda benle aynı fikirde, ne habeerrr :A
Yorumcu dediğin Semih mi :A
Fragmanda konsey görüntüsü de yok, acaba İpek sakatlanınca direk yollandı mı? (b) Yunan mücadelesi de yok fragmanda, acaba onu perşembe mi izleyeceğiz? :D
sms daha yeni bitmişti fragman yayınlandığında konseyin olmaması çok normal değil mi akşama kadar eklerler :A Yunan oyunu da elemeden önce olacakmış yani bugün yayınlanır :A

Yorumcu dediğin Semih mi :A

sms daha yeni bitmişti fragman yayınlandığında konseyin olmaması çok normal değil mi akşama kadar eklerler :A Yunan oyunu da elemeden önce olacakmış yani bugün yayınlanır :A
Yok, senin benim gibi halkın yorumu :A

Sema takım için İpek'le oynuyor yoksa her türlü Nagihan'ı da yener :A
Takım için Nagihan ile oynanmıyormu? :A
Nagihan'ı yenebiliyorsa oynasinki Nagihan diğerlerinden puan almasın ozaman. Ipek zaten diğerlerinede yenilecek. Bırakta fazladan puan gelsin size.
Bana masal anlatma :A İkisinin mücadelesinde en çok Nagi almış @MasacRE-

Takım için Nagihan ile oynanmıyormu? :A
Nagihan'ı yenebiliyorsa oynasinki Nagihan diğerlerinden puan almasın ozaman. Ipek zaten diğerlerinede yenilecek. Bırakta fazladan puan gelsin size.
Bana masal anlatma :A İkisinin mücadelesinde en çok Nagi almış @MasacRE-
İpek'i Sahra'ya bırakırsa İpek yenebilir :A daha kaç kere oynadılar sanki Nagi önde olsa ne olacak adam akıllı oynamaya başlasınlar Sema her türlü ezer geçer :A

İpek'i Sahra'ya bırakırsa İpek yenebilir :A daha kaç kere oynadılar sanki Nagi önde olsa ne olacak adam akıllı oynamaya başlasınlar Sema her türlü ezer geçer :A
Dur ya sen hangi takımı ve kimleri tutuyorsun?
Avatara koyacak kadar favorin varmi şuan???