Ben Adem'i tutmuyorum ki olanı söyledim sadece adam iyi yarışıyor kazanır da kaybeder deHeh bir sen eksiktin Adem'i tutmayanDamla nasıl da kazanıyor ama bütün oyunları
Ben Adem'i tutmuyorum ki olanı söyledim sadece adam iyi yarışıyor kazanır da kaybeder deHeh bir sen eksiktin Adem'i tutmayanDamla nasıl da kazanıyor ama bütün oyunları
Yağmur'a fark attı fark iyi izle şu yarışmayıBen Adem'i tutmuyorum ki olanı söyledim sadece adam iyi yarışıyor kazanır da kaybeder deDamla yine buldu güçsüz kızı şimdi hep onu seçer
Gitsin İpeği yensin anca.Aha Yağmur gömdü Damla'yı
Ne farkı be 2 saniye önde gitti sadeceYağmur'a fark attı fark iyi izle şu yarışmayıAma ikisi de beceriksiz çıktı benim desteklediklerimin hepsi atış özürlü
O parkurda zaten maksimum yapabileceğin fark oNe farkı be 2 saniye önde gitti sadece
Ne alaka aynı Damla İpek'e niye 10 saniye fark attı o zamanO parkurda zaten maksimum yapabileceğin fark o
İpek ekstra ağır da ondanNe alaka aynı Damla İpek'e niye 10 saniye fark attı o zaman
Aşkım ikimiz bu konuda hemfikiriz, bu bir işaret olabilir.İpek ekstra ağır da ondanValla Damla harika yarışıyor sen ve @Billy Kane kudurmaya devam edin
Kötü yarışıyor demedim ama harika falan değilİpek ekstra ağır da ondanValla Damla harika yarışıyor sen ve @Billy Kane kudurmaya devam edin
İşaret falan yok tek isabetli seçimin Damla işte, Adem'i seven bir insansın sen sonuçtaAşkım ikimiz bu konuda hemfikiriz, bu bir işaret olabilir.
Sen böyle şeyler fazla söyleme yoksa @Yiğitt seni yiyecekİşaret falan yok tek isabetli seçimin Damla işte, Adem'i seven bir insansın sen sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?