Sema,Nevin ve Nagihan'dan sonra en iyisiKötü yarışıyor demedim ama harika falan değil![]()
Sema,Nevin ve Nagihan'dan sonra en iyisiKötü yarışıyor demedim ama harika falan değil![]()
Zararın neresinden dönersem kardır. Forum da Adem'i seven biriyle çıkıyorduk malum, geçen gün yol verdim ona. Kurtardım, artık tek sen varsın.İşaret falan yok tek isabetli seçimin Damla işte, Adem'i seven bir insansın sen sonuçta![]()
Merve Funda ve Yağmur da Damla'dan daha iyi onları unuttun Sahra ve İpek'ten iyi sadeceSema,Nevin ve Nagihan'dan sonra en iyisiOnlar da insan değil zaten insanlar arasında en başarılı Damla yani
![]()
![]()
Bu saydıklarının hepsinden iyi Damla, bir tek Merve ile yarışırMerve Funda ve Yağmur da Damla'dan daha iyi onları unuttun Sahra ve İpek'ten iyi sadece![]()
Kanka sen boşver onları, senle dertleşmemiz lazım. Forumun Adem sevicisi ile ayrıldık geçen gün, kurtardım ondan ama ayrılık acısı var normal olarak. Yardım et bana.Merve Funda ve Yağmur da Damla'dan daha iyi onları unuttun Sahra ve İpek'ten iyi sadece![]()
Gayet de mantıklı konuşuyorum Funda hep parkurda geçiyor Damla'yı bazen yeniyor bazen yeniliyor Yağmur geride kalsa bile hep gömüyor Damla'yı Merve'yle zaten yarışamaz sakatlıktan kurtulursa tabiBu saydıklarının hepsinden iyi Damla, bir tek Merve ile yarışırBeni kızdıracan diye iyice saçmalamaya başladın
![]()
Edeyim kanka ne istiyorsunKanka sen boşver onları, senle dertleşmemiz lazım. Forumun Adem sevicisi ile ayrıldık geçen gün, kurtardım ondan ama ayrılık acısı var normal olarak. Yardım et bana.![]()
Evet evet o yüzden istatistikte 2. sırada değil miGayet de mantıklı konuşuyorum Funda hep parkurda geçiyor Damla'yı bazen yeniyor bazen yeniliyor Yağmur geride kalsa bile hep gömüyor Damla'yı Merve'yle zaten yarışamaz sakatlıktan kurtulursa tabi![]()
Çaktırmadan aramızı yap yineGayet de mantıklı konuşuyorum Funda hep parkurda geçiyor Damla'yı bazen yeniyor bazen yeniliyor Yağmur geride kalsa bile hep gömüyor Damla'yı Merve'yle zaten yarışamaz sakatlıktan kurtulursa tabi
Edeyim kanka ne istiyorsun![]()
O istatistiklere bakma sen yakında düşer az oyun oynuyor zaten Sema kadar oyun oynasa bu kadar yukarda olmazdı az oynadığı için böyle genel olarak bakınca Sema açık ara en iyisi kızlardaEvet evet o yüzden istatistikte 2. sırada değil miBen yine hızlarına göre değerlendiriyorum atışları da katınca Sema'dan bile iyi Damla yani
![]()
O zaman Adem de düşerO istatistiklere bakma sen yakında düşer az oyun oynuyor zaten Sema kadar oyun oynasa bu kadar yukarda olmazdı az oynadığı için böyle genel olarak bakınca Sema açık ara en iyisi kızlarda![]()
Ne oldu siz neden ayrıldınızÇaktırmadan aramızı yap yine![]()
Niye ki Adem az mı oynuyorO zaman Adem de düşer![]()
Al bugünün tablosu da gelmişNe oldu siz neden ayrıldınız![]()
Niye ki Adem az mı oynuyor![]()
Olabilir ben Adem'le karşılaştırmadım ki zaten Sema'yla karşılaştırdım ama Adem en iyilerle oynuyor hep birde o açıdan düşün Damla'yı abartma işte ne buluyorsun şu kızda anlamıyorum kiAl bugünün tablosu da gelmişDamla Adem'den fazla oynamış buna ne diyeceksin hurdacı
Sema'dan iyi demedim zaten ama gördüğün üzere herkesten daha başarılıOlabilir ben Adem'le karşılaştırmadım ki zaten Sema'yla karşılaştırdım ama Adem en iyilerle oynuyor hep birde o açıdan düşün Damla'yı abartma işte ne buluyorsun şu kızda anlamıyorum ki![]()
![]()
Ona sor, aramızı yap. Çok mutsuzumNe oldu siz neden ayrıldınız![]()
Niye ki Adem az mı oynuyor![]()
Nagihan zaten sakat onla niye karşılaştırıyorsunSema'dan iyi demedim zaten ama gördüğün üzere herkesten daha başarılıHatta Nagihan'dan bile ve ondan fazla oyun oynamış
Neyse iyi kapak yapıyor size Damla her seferinde benim bir şey dememe gerek yok
![]()
Tamam hallederim ben sen merak etmeOna sor, aramızı yap. Çok mutsuzum![]()
Konuya girip cevap yazmadan beni delip edip çıkıyor. Tut yakasından...Nagihan zaten sakat onla niye karşılaştırıyorsunlisteyi şu anlık çok ciddiye almıyorum sen de hatırlarsın ki geçen sene bu zamanlarda Ogeday bu listede rezildi ama sonra zirveye çıkmış ilerde belli olur böyle şeyler yani Damla git gide düşecektir az önce 2.diyordun şimdi 3'e düşmüş git gide düşecek daha da
![]()
Tamam hallederim ben sen merak etme![]()
Tamam kanka ben kulağını çekerim onunKonuya girip cevap yazmadan beni delip edip çıkıyor. Tut yakasından...
Her hafta olur artık bu yabancılarla mücadeleler