Ben Adem'i tutmuyorum ki olanı söyledim sadece adam iyi yarışıyor kazanır da kaybeder deHeh bir sen eksiktin Adem'i tutmayanDamla nasıl da kazanıyor ama bütün oyunları
![]()
Ben Adem'i tutmuyorum ki olanı söyledim sadece adam iyi yarışıyor kazanır da kaybeder deHeh bir sen eksiktin Adem'i tutmayanDamla nasıl da kazanıyor ama bütün oyunları
![]()
Yağmur'a fark attı fark iyi izle şu yarışmayıBen Adem'i tutmuyorum ki olanı söyledim sadece adam iyi yarışıyor kazanır da kaybeder deDamla yine buldu güçsüz kızı şimdi hep onu seçer
![]()
Gitsin İpeği yensin anca.Aha Yağmur gömdü Damla'yı![]()
Ne farkı be 2 saniye önde gitti sadeceYağmur'a fark attı fark iyi izle şu yarışmayıAma ikisi de beceriksiz çıktı benim desteklediklerimin hepsi atış özürlü
![]()
O parkurda zaten maksimum yapabileceğin fark oNe farkı be 2 saniye önde gitti sadece![]()
Ne alaka aynı Damla İpek'e niye 10 saniye fark attı o zamanO parkurda zaten maksimum yapabileceğin fark o![]()
İpek ekstra ağır da ondanNe alaka aynı Damla İpek'e niye 10 saniye fark attı o zaman![]()
Aşkım ikimiz bu konuda hemfikiriz, bu bir işaret olabilir.İpek ekstra ağır da ondanValla Damla harika yarışıyor sen ve @Billy Kane kudurmaya devam edin
![]()
![]()
Kötü yarışıyor demedim ama harika falan değilİpek ekstra ağır da ondanValla Damla harika yarışıyor sen ve @Billy Kane kudurmaya devam edin
![]()
![]()
İşaret falan yok tek isabetli seçimin Damla işte, Adem'i seven bir insansın sen sonuçtaAşkım ikimiz bu konuda hemfikiriz, bu bir işaret olabilir.![]()
Sen böyle şeyler fazla söyleme yoksa @Yiğitt seni yiyecekİşaret falan yok tek isabetli seçimin Damla işte, Adem'i seven bir insansın sen sonuçta![]()