Bu saatten sonra gelmez ya gelecek olsa baştan gelirdiDuygu Çetinkaya'nın yedeklerde olduğu konuşuluyordu, keşke doğru olsa.
Bu saatten sonra gelmez ya gelecek olsa baştan gelirdiDuygu Çetinkaya'nın yedeklerde olduğu konuşuluyordu, keşke doğru olsa.
Duygu sürprizleri sever, belli olmaz bu işler.Bu saatten sonra gelmez ya gelecek olsa baştan gelirdi
BaksanaBu saatten sonra gelmez ya gelecek olsa baştan gelirdi
Bilmiyorum ama ben bu saatten sonra gelmesini istemem şahsenDuygu sürprizleri sever, belli olmaz bu işler.
Baksana
Baktım da ''katılmıyorum'' demiş zaten, bir sürpriz yapsa keşke. Karışsa ortalık biraz.Bilmiyorum ama ben bu saatten sonra gelmesini istemem şahsen
Bundan sonrakine katılsın en baştan Duygum yarışmanın ortasında girecek kadar kalitesiz biri değilBaktım da ''katılmıyorum'' demiş zaten, bir sürpriz yapsa keşke. Karışsa ortalık biraz.
Acunum 2020'de yine All Star yapar zaten, gelsin oraya.Bundan sonrakine katılsın en baştan Duygum yarışmanın ortasında girecek kadar kalitesiz biri değil
Acun durmaz zaten bu saatten sonra tüm eski yarışmacıları toplarAcunum 2020'de yine All Star yapar zaten, gelsin oraya.
Baya geç başladı bugün.
Neden böyle geç başlatıyor acabaBaya geç başladı bugün.
Ödül oyunu başlıyor...
Geç bitirmek için. Diziler bitince de kitleyi alırım diye düşünüyordur.Neden böyle geç başlatıyor acaba
Acun yine çakallık peşindeGeç bitirmek için. Diziler bitince de kitleyi alırım diye düşünüyordur.
Oyun güzel haa, Acun kendini baya geliştirdi. Mekanizmalar, oyunlar falan baya güzelleşti.Acun yine çakallık peşinde
Aynen oyunu ben de beğendim ama reklam çıktı oyunun başlaması 10'u geçecek gibiOyun güzel haa, Acun kendini baya geliştirdi. Mekanizmalar, oyunlar falan baya güzelleşti.
Reklam...
İyice abarttı başlama saatlerini yine, utanmasa sabaha karşı yayınlayacak saat 10 oldu daha oyun başlamadı
Aslında geç başlaması daha iyi ama bu kadar değil 9'da yeni bölüm başlasın 9 buçuk gibi de oyun başlasın yeterİyice abarttı başlama saatlerini yine, utanmasa sabaha karşı yayınlayacak saat 10 oldu daha oyun başlamadı
Emre baya hızlıymış ya Yalnız atışta bu arkadaş da sıkıntılı galibaAslında geç başlaması daha iyi ama bu kadar değil 9'da yeni bölüm başlasın 9 buçuk gibi de oyun başlasın yeter
Bu kadar hızlı beklemiyordum onuEmre baya hızlıymış ya Yalnız atışta bu arkadaş da sıkıntılı galiba