Öyle tabi yine geride kaldı ve 1 saniyeyle kazandı her zaman olmasa tamam diyecem ama hep mi böyle olur arkadaş şans işteTabi tabi kesin öyledir![]()
Öyle tabi yine geride kaldı ve 1 saniyeyle kazandı her zaman olmasa tamam diyecem ama hep mi böyle olur arkadaş şans işteTabi tabi kesin öyledir![]()
Alıntı yapsaydın görürdüm mesajınıBırak ya bir Nevin'e karşı geride bitirebilir Damla, diğerlerine fark atar![]()
Aa cevapla demiştim nereye gitti alıntıAlıntı yapsaydın görürdüm mesajını![]()
Ne farkı ya fark atabildiği bir Gizem vardı o da gitti
![]()
Becerememişsin işteAa cevapla demiştim nereye gitti alıntıİyi izle şu yarışmaları biraz da objektif ol
![]()
Bu hafta sonu güzelce bir analiz edeceğim ben, o zaman anlaşılır durumlarBecerememişsin işteobjektifim zaten bir tek Gizem'e fark atıyordu Yağmur'dan biraz önde gidiyordu onun dışında Birsen Funda ve Nevin'in gerisinde kalıyor
İpek'le daha yarışmadı galiba ona fark atabilir belki
![]()
5-0 ünlüler kazandıBu hafta sonu güzelce bir analiz edeceğim ben, o zaman anlaşılır durumlarAda oyunu ne oldu bu arada
![]()
Atışları berbat hep önde geldi oyunlarda ama kazanamadıAnıl nasıl kazanamaz![]()
Hakan reyis ona biraz atış çalıştırmalı, olmuyor böyleAtışları berbat hep önde geldi oyunlarda ama kazanamadı![]()
Fragmanda Hakan yine Turabi'ye sallıyorduHakan reyis ona biraz atış çalıştırmalı, olmuyor böyle![]()
Aşkım nerdeydin dün, hesap ver bana.Hakan reyis ona biraz atış çalıştırmalı, olmuyor böyle![]()
Sen kim oluyorsun da bana hesap soruyorsunAşkım nerdeydin dün, hesap ver bana.![]()
Canın sevgilin olarak hesap soracağım tabi ki.Sen kim oluyorsun da bana hesap soruyorsun![]()
Platonik olarak takılmaya devam et sen, karşılık bekleme benden erkeklere ilgi duymuyorumCanın sevgilin olarak hesap soracağım tabi ki.![]()
Havaları söndü artıkTebrikler aslanlarıma, Gönüllüler havaya girmişti zaten.![]()
All Star'a katılacak isim eskilerden biri mi olacak acaba?Havaları söndü artık![]()
Sanmıyorum yeni olur benceAll Star'a katılacak isim eskilerden biri mi olacak acaba?![]()
Duygu Çetinkaya'nın yedeklerde olduğu konuşuluyordu, keşke doğru olsa.Sanmıyorum yeni olur bence![]()