İzliyorum tabi, ödül güzel. Fragmanı görünce All Star kazanır diyordum, yanılmayacam galiba yine.İzliyor musun![]()
Neymiş ödül ben göremedimİzliyorum tabi, ödül güzel. Fragmanı görünce All Star kazanır diyordum, yanılmayacam galiba yine.
4-1 All Star önde.
Su böreği + Cola.Neymiş ödül ben göremedim![]()
Ödül iyiymişSu böreği + Cola.
Damlam da Nihata ayarı verdi.![]()
Murat oynasın dedi Damla, Nihat da biz kararlaştırdık sen karışma gibisinden bir şey dedi sonra tartıştılar. Damla şey dedi "Klasik Nihat Doğan ve gereksiz tripleri" dedi.Ödül iyiymişDamla ne yaptı Nihat'a
![]()
Ünlüler fark yapacak gibiMurat oynasın dedi Damla, Nihat da biz kararlaştırdık sen karışma gibisinden bir şey dedi sonra tartıştılar. Damla şey dedi "Klasik Nihat Doğan ve gereksiz tripleri" dedi.
7-1 oldu bu arada, farkı açıyoruz.![]()
Nihat kaybetti klasik, 7-2 oldu.Ünlüler fark yapacak gibi![]()
8-4 oldu şimdi deNihat kaybetti klasik, 7-2 oldu.![]()
Valla çok yorgunum, izleyemem oyunu. Sen kazanan takımı ve en iyilerde kimlerin çıktığını yazıp etiketle de beni haberim olsun.Ada oyunu başlıyor![]()
Damla'm yine çatlatmış seni bakıyorum8-4 oldu şimdi deDamla çok şanslı ya bu kadar da olmaz uyuz oluyorum
![]()
![]()
Tamam kanka Ümit Turabi Ramazan ve Anıl çıktı ünlüler 1-0 önde şu anValla çok yorgunum, izleyemem oyunu. Sen kazanan takımı ve en iyilerde kimlerin çıktığını yazıp etiketle de beni haberim olsun.![]()
Ne çatlatacak ayoll hep şansa kazanıyor başka bir numarası yokDamla'm yine çatlatmış seni bakıyorum![]()
![]()
Tabi tabi kesin öyledirTamam kanka Ümit Turabi Ramazan ve Anıl çıktı ünlüler 1-0 önde şu an
Ne çatlatacak ayoll hep şansa kazanıyor başka bir numarası yok![]()
![]()