Biz işimizi biliyoruz kankaOff bu süperdi kanka.![]()
![]()
Biz işimizi biliyoruz kankaOff bu süperdi kanka.![]()
![]()
Olm niye hemen söylüyosun biraz trolleseydin ya.![]()
La futbol derken maçı kastetmemiştim zaten, penaltı falan mı attırdı dedim acaba öyle oyunlar da oluyordu çünküYok ya futbol oyunu vardı deseydim Damla''nın kaybetmesi normal derdi sevinirdi ama Damla'nın ezildiğini bilsin istedim![]()
![]()
Bugünki hezimetinden sonra bıraktım zaten.La futbol derken maçı kastetmemiştim zaten, penaltı falan mı attırdı dedim acaba öyle oyunlar da oluyordu çünkü
Ayrıca bırakın artık Damla'yla uğraşmayı![]()
Ben izlemeyince oynayamamış demek ki. Bir sonraki oyunu izleyip güç ve moral vereceğim Damla'maBugünki hezimetinden sonra bıraktım zaten.![]()
Futbol maçı da yoktu penaltı da yoktu Birsen ve Yağmur ezdi geçti Damla'yıLa futbol derken maçı kastetmemiştim zaten, penaltı falan mı attırdı dedim acaba öyle oyunlar da oluyordu çünkü
Ayrıca bırakın artık Damla'yla uğraşmayı![]()
La Sema, Nagihan bile kaç oyun kaybetti Damla da biraz kaybedecek tabi hala çok başarılı Damla, kışkırtmaya çalışma beniFutbol maçı da yoktu penaltı da yoktu Birsen ve Yağmur ezdi geçti Damla'yı![]()
![]()
Hep şansa kazanıyordu şimdi normale dönmeye başladı parkurda geride kalıyor ve kaybediyorLa Sema, Nagihan bile kaç oyun kaybetti Damla da biraz kaybedecek tabi hala çok başarılı Damla, kışkırtmaya çalışma beni![]()
Ver bakalımHep şansa kazanıyordu şimdi normale dönmeye başladı parkurda geride kalıyor ve kaybediyorama istersen seni sevindirecek bir haber de verebilirim
![]()
Acun geçen seneki gibi haftanın en iyi performansını gösteren iki erkek ve iki kız yarışmacıya ödül verdi erkeklerde Ümit ve Adem kızlarda da Yağmur ve Damla kazandı ödülüVer bakalım![]()
Of müthiş bir takım be, bir tek Adem'in yerine Anıl olsa çok güzel olurdu, ama o günleri de göreceğiz inşAcun geçen seneki gibi haftanın en iyi performansını gösteren iki erkek ve iki kız yarışmacıya ödül verdi erkeklerde Ümit ve Adem kızlarda da Yağmur ve Damla kazandı ödülü![]()
Anıl bu atışlarla biraz zor girer listeye ayak atışları iyi aslında bugün iyi attı ama ellerini kullanamıyorOf müthiş bir takım be, bir tek Adem'in yerine Anıl olsa çok güzel olurdu, ama o günleri de göreceğiz inş![]()
Evet atışlardan kaybediyor zaten hızı, gücü yerinde bir de atışlarını geliştirdi mi tamamdır bu işAnıl bu atışlarla biraz zor girer listeye ayak atışları iyi aslında bugün iyi attı ama ellerini kullanamıyor![]()
Ümit de yavaş değil aslında kimseden fark yediğini görmedim biraz geride kalıyor sadece ama atışta kazanıyorEvet atışlardan kaybediyor zaten hızı, gücü yerinde bir de atışlarını geliştirdi mi tamamdır bu işÜmitte tam tersi mesela, All Star'da Nihat'tan sonra en yavaş adamdır ama adamın atışları efsane
![]()
Yavaş demedik zaten, ama bir Turabi, Hilmicem, Adem değil yani bu da bir gerçekÜmit de yavaş değil aslında kimseden fark yediğini görmedim biraz geride kalıyor sadece ama atışta kazanıyor![]()
Orası öyle tabiYavaş demedik zaten, ama bir Turabi, Hilmicem, Adem değil yani bu da bir gerçek![]()
Torpili yapan adam Acun değil mi zaten kime fırça çekecekKadro resmen torpillerle kurulmuşbir kız daha hastalanmış veda edecekmiş. Yüzbinlere kişi başvuruyor bu yarışmaya ama nerde dayanıksız var onlar girmiş kadroya
birisine bakıyorsun bir ünlünün tanıdığı çıkıyor diğerine bakıyorsun şeyma'nın tanıdığı çıkıyor
Acun şu proğramdan sorumlu adamlara iyi bir fırça çekmesi lazım.
Hakan da hep aynı şeyleri söylüyor