Dünkü son oyunu Sema mı kazandı Hilmi mi? Bi de kimleri götürdü kazanan kişi, özet geç.Her hafta olur artık bu yabancılarla mücadeleler![]()
Dünkü son oyunu Sema mı kazandı Hilmi mi? Bi de kimleri götürdü kazanan kişi, özet geç.Her hafta olur artık bu yabancılarla mücadeleler![]()
Sema kazandı Hilmi'yi seçti yanınaDünkü son oyunu Sema mı kazandı Hilmi mi? Bi de kimleri götürdü kazanan kişi, özet geç.![]()
5 kişi almıyor muydu?Sema kazandı Hilmi'yi seçti yanına![]()
Yok kanka bu sefer iki kişi olmuş adaya da göndereceklermiş o yüzden öyle galiba herkes yiyecek ama 2 kişi daha fazla yiyecekmiş5 kişi almıyor muydu?![]()
Sen benim aramı birileriyle yapacaktın, noldu o iş?Yok kanka bu sefer iki kişi olmuş adaya da göndereceklermiş o yüzden öyle galiba herkes yiyecek ama 2 kişi daha fazla yiyecekmiş![]()
Ayarlayacağım kanka yeni geldim daha forumaSen benim aramı birileriyle yapacaktın, noldu o iş?![]()
Ne yapacaktın görüpBölüm başladı, Murat şarkı dinletisi yaptı da keske kimler hangi şarkıları istedi onları da görseydik.![]()
Ne bileyim merak ettim iste. Turabi sakatlanıyor.Ne yapacaktın görüp![]()
Evet gördüm ama çok önemli bir şeyi yoktur umarım. Oyun başlıyor bu aradaNe bileyim merak ettim iste. Turabi sakatlanıyor.![]()
İnşallah All Star kazanır.Evet gördüm ama çok önemli bir şeyi yoktur umarım. Oyun başlıyor bu arada![]()
Benim canım çekmedi sevmem çünküİnşallah All Star kazanır.
Popeyes kova var vallahi ödül çok iyi. Canım çekti.![]()