İzliyorum tabi, ödül güzel. Fragmanı görünce All Star kazanır diyordum, yanılmayacam galiba yine.İzliyor musun
Neymiş ödül ben göremedimİzliyorum tabi, ödül güzel. Fragmanı görünce All Star kazanır diyordum, yanılmayacam galiba yine.
4-1 All Star önde.
Su böreği + Cola.Neymiş ödül ben göremedim
Ödül iyiymişSu böreği + Cola.
Damlam da Nihata ayarı verdi.
Murat oynasın dedi Damla, Nihat da biz kararlaştırdık sen karışma gibisinden bir şey dedi sonra tartıştılar. Damla şey dedi "Klasik Nihat Doğan ve gereksiz tripleri" dedi.Ödül iyiymişDamla ne yaptı Nihat'a
Ünlüler fark yapacak gibiMurat oynasın dedi Damla, Nihat da biz kararlaştırdık sen karışma gibisinden bir şey dedi sonra tartıştılar. Damla şey dedi "Klasik Nihat Doğan ve gereksiz tripleri" dedi.
7-1 oldu bu arada, farkı açıyoruz.
Nihat kaybetti klasik, 7-2 oldu.Ünlüler fark yapacak gibi
8-4 oldu şimdi deNihat kaybetti klasik, 7-2 oldu.
Valla çok yorgunum, izleyemem oyunu. Sen kazanan takımı ve en iyilerde kimlerin çıktığını yazıp etiketle de beni haberim olsun.Ada oyunu başlıyor
Damla'm yine çatlatmış seni bakıyorum8-4 oldu şimdi deDamla çok şanslı ya bu kadar da olmaz uyuz oluyorum
Tamam kanka Ümit Turabi Ramazan ve Anıl çıktı ünlüler 1-0 önde şu anValla çok yorgunum, izleyemem oyunu. Sen kazanan takımı ve en iyilerde kimlerin çıktığını yazıp etiketle de beni haberim olsun.
Ne çatlatacak ayoll hep şansa kazanıyor başka bir numarası yokDamla'm yine çatlatmış seni bakıyorum
Tabi tabi kesin öyledirTamam kanka Ümit Turabi Ramazan ve Anıl çıktı ünlüler 1-0 önde şu an
Ne çatlatacak ayoll hep şansa kazanıyor başka bir numarası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?