Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yarışma kaç kaç bitti?
10-2 gönüllüler kazandı. Sonra da yatak ve ada için oynadılar onu da 5-2 gönüllüler kazandı.

Adem'in neresi itici be, tam kara boylu poslu güzel yüzlü çocuk işte.
Hilmi desen o da onun kadar tatlı. Melih ve Anıl da baya taşlar ama bir tık altı, iş görürler.

5-2
O da Cumali ve Turabi gibilerden. İyi biliyor mağdur edebiyatını

10-2 gönüllüler kazandı. Sonra da yatak ve ada için oynadılar onu da 5-2 gönüllüler kazandı.

O da Cumali ve Turabi gibilerden. İyi biliyor mağdur edebiyatını
Yakışıklı ve kaslıysan her türlü edebiyat, mağdurluk yapabilirsin.

Yakışıklı ve kaslıysan her türlü edebiyat, mağdurluk yapabilirsin.
Yakışıklı falan da değil geçen seneki hayranları da aynı şeyi söyleyip duruyordu, gidin bir göz ameliyatı falan olun siz ya Adem'in neresi yakışıklı

Nevin açılıyor yavaş yavaş
Ya o değil de ben bu survivor konusunu bulamıyorum nerede bu konu
Arşive bakıyorum diğer diziler var survivor yazmıyor ben de en son bildirimden bulup açıyorum ancak

Hahaha bende bulamıyorum zaten, geçmisten buluyorum anca. 10 kere söyledik admine ortaya çıkar diye, ilgilenmedi bir.türlü. benim yapabileceğim bir şey yok maalesef.

Turabi bu sezon kötü gidiyor şampiyon falan olamaz bence
Niçin başlık açılması bekleniyorki? Geçen senede aynı buradan bölüm konularını açtık biz. Nasıl ki" Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu" başlığı açıldıysa aynı o yoldan "Survivor 2018- 10. Bölüm Yorumları" başlığı açılabilir akşam. Yanılmıyorsam biz geçen sene bu şekilde yaptık hep. Bu sene niçin o şekilde yapılmıyor anlamadım