S.G.A.T.
Emekli
Adem'in neresi itici be, tam kara boylu poslu güzel yüzlü çocuk işte.All-Star'da da Damla dışında herkes itici. Başta Nihat, Turabi ve Adem olmak üzere hepsi elensin bir an önce mümkünse
5-2Yarışma kaç kaç bitti?
10-2 gönüllüler kazandı. Sonra da yatak ve ada için oynadılar onu da 5-2 gönüllüler kazandı.Yarışma kaç kaç bitti?
O da Cumali ve Turabi gibilerden. İyi biliyor mağdur edebiyatınıAdem'in neresi itici be, tam kara boylu poslu güzel yüzlü çocuk işte.Hilmi desen o da onun kadar tatlı. Melih ve Anıl da baya taşlar ama bir tık altı, iş görürler.
5-2
Yakışıklı ve kaslıysan her türlü edebiyat, mağdurluk yapabilirsin.10-2 gönüllüler kazandı. Sonra da yatak ve ada için oynadılar onu da 5-2 gönüllüler kazandı.
O da Cumali ve Turabi gibilerden. İyi biliyor mağdur edebiyatını
Yakışıklı falan da değil geçen seneki hayranları da aynı şeyi söyleyip duruyordu, gidin bir göz ameliyatı falan olun siz ya Adem'in neresi yakışıklıYakışıklı ve kaslıysan her türlü edebiyat, mağdurluk yapabilirsin.
Tuttum mu koparırım diyor işte, yakışıklı tabi.Yakışıklı falan da değil geçen seneki hayranları da aynı şeyi söyleyip duruyordu, gidin bir göz ameliyatı falan olun siz ya Adem'in neresi yakışıklı
Turabi reyize laf yokAll-Star'da da Damla dışında herkes itici. Başta Nihat, Turabi ve Adem olmak üzere hepsi elensin bir an önce mümkünse
Arada Turabi'yi savunasım geliyor@Maskeli Fedai mi dadandı profiline
Iyy bir de avatar yapmış bu herifi. Bu saatten sonra unut beni senTuttum mu koparırım diyor işte, yakışıklı tabi.
Beter olsunArada Turabi'yi savunasım geliyora o değilde bugünki oyunda Cumali'yle oynarken attığı tahtayı geri çıkardı sonra delirdi falan baya güldüm ya
O bana yetiyor zaten, senin gibi huysuzu istemiyorum.Iyy bir de avatar yapmış bu herifi. Bu saatten sonra unut beni sen@Billy Kane de onu avatar yapmış onla mutlu mesut yaşayın siz
Oh be kurtuldukO bana yetiyor zaten, senin gibi huysuzu istemiyorum.
Oha, seni de mi kaybediyoruz 😱 Karı kız resimlerini çok boşladık galibaIyy bir de avatar yapmış bu herifi. Bu saatten sonra unut beni sen@Billy Kane de onu avatar yapmış onla mutlu mesut yaşayın siz
Beter olsun
Turabi bu sezon kötü gidiyor şampiyon falan olamaz benceIyy bir de avatar yapmış bu herifi. Bu saatten sonra unut beni sen@Billy Kane de onu avatar yapmış onla mutlu mesut yaşayın siz
Beter olsun
Evet hayatım ama bunlarda adama aşık olmasınlar sonra.
Yok ben istemiyorum zaten @Yiğitt benim peşimde ama zaten şansı yoktu da bu Adem olayıyla birlikte iyice gözümden düştü kendisiOha, seni de mi kaybediyoruz 😱 Karı kız resimlerini çok boşladık galiba
Adam doymuş artık herhalde, takmıyorTurabi bu sezon kötü gidiyor şampiyon falan olamaz bence
Özelden yazıp da bana koştuğun günleri inkar mı edeceksin? 😱Yok ben istemiyorum zaten @Yiğitt benim peşimde ama zaten şansı yoktu da bu Adem olayıyla birlikte iyice gözümden düştü kendisi
Adam doymuş artık herhalde, takmıyor
Nevin açılıyor yavaş yavaşYa o değil de ben bu survivor konusunu bulamıyorum nerede bu konuArşive bakıyorum diğer diziler var survivor yazmıyor ben de en son bildirimden bulup açıyorum ancak
Hahaha bende bulamıyorum zaten, geçmisten buluyorum anca. 10 kere söyledik admine ortaya çıkar diye, ilgilenmedi bir.türlü. benim yapabileceğim bir şey yok maalesef.
Niçin başlık açılması bekleniyorki? Geçen senede aynı buradan bölüm konularını açtık biz. Nasıl ki" Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu" başlığı açıldıysa aynı o yoldan "Survivor 2018- 10. Bölüm Yorumları" başlığı açılabilir akşam. Yanılmıyorsam biz geçen sene bu şekilde yaptık hep. Bu sene niçin o şekilde yapılmıyor anlamadımTurabi bu sezon kötü gidiyor şampiyon falan olamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?