Kaptan kazanır ona lafımız yok ama Hilmi'ye oyun vermeyeceklerdirKaptan kazandı, 3-1 oldu. Şimdi Hilmi kazanacak ve her şey dönecek.![]()
Helal Ramo Hilmi'ye oyun vermek yok böyle devam
Kaptan kazanır ona lafımız yok ama Hilmi'ye oyun vermeyeceklerdirKaptan kazandı, 3-1 oldu. Şimdi Hilmi kazanacak ve her şey dönecek.![]()
4-1 oldu, All Star aşklarıma nazar değdi. Hilmi ve Adem'i görenler çatladı...Kaptan kazanır ona lafımız yok ama Hilmi'ye oyun vermeyeceklerdir![]()
Senle yalnız kalmaya korkuyorumBen yazıyorum ya, napacaksın o iki sevimsizi???
Hilmi, Adem ve Melih'le ilgilenmekten sana vakit ayıramıyorum, korkmana gerek yok aşkım.Senle yalnız kalmaya korkuyorumSenin sağın solun belli olmuyor
![]()
All Star baya kötüydü bugünAda oyununu da Gönüllüler aldı. All Star toparlanıp bunları mahvetmeli, fazla oldular bence artık..
Sen nerdesin ya, bir televizyonu yaptırmak bu kadar zor olmamalı.All Star baya kötüydü bugün![]()
Çağırıyorum da gelmiyorlar yarın tekrar konuşayım illa sert yaptıracaklar banaSen nerdesin ya, bir televizyonu yaptırmak bu kadar zor olmamalı.
Yarışma zamanla canlanacak tabi.![]()
Selamımı söyle, hemen hallederler.Çağırıyorum da gelmiyorlar yarın tekrar konuşayım illa sert yaptıracaklar bana![]()
böyle kaos dolu bölümler izlememiz lazım diğer türlü sıkıcı oluyor
![]()
Cumali gönüllüler adasının kaos kaynağı olacak kolay kolay elenmezSelamımı söyle, hemen hallederler.
Cumalı çok boş biri ya, nefret ederim böyle tiplerden. Elensin artık.![]()
Of bu Cumali'den kurtulamayağız anlaşıldı
Selamımı söyle, hemen hallederler.
Cumalı çok boş biri ya, nefret ederim böyle tiplerden. Elensin artık.![]()
Cahil özgüvenine sahip, dehşet verici klişe bir şekilde halka oynayıp fakir edebiyatı yapan bir adam. Nefret ederim.Cumali gönüllüler adasının kaos kaynağı olacak kolay kolay elenmez![]()
Of bu Cumali'den kurtulamayağız anlaşıldıTürk halkının sevdiği bütün özellikleri taşıyor adam. Takımın geneliyle anlaşamama, duygu sömürüsü falan kolay kolay elenmez bu herif.
Gönüllülerde Melih ve Anıl dışında herkes itici, elenebilir hepsi.Cumali gönüllüler adasının kaos kaynağı olacak kolay kolay elenmez![]()
Ben de sevmiyorum ama yarışmaya lazım şu anlıkCahil özgüvenine sahip, dehşet verici klişe bir şekilde halka oynayıp fakir edebiyatı yapan bir adam. Nefret ederim.![]()
Yağmur ve Funda'ya bayılıyorumGönüllülerde Melih ve Anıl dışında herkes itici, elenebilir hepsi.![]()
![]()
All-Star'da da Damla dışında herkes itici. Başta Nihat, Turabi ve Adem olmak üzere hepsi elensin bir an önce mümkünseGönüllülerde Melih ve Anıl dışında herkes itici, elenebilir hepsi.![]()
![]()