S.G.A.T.
Emekli
Fakir edebiyatı.Cumali duygusal olarak halkı etkilemeye çalışıyor. Ne alaka şu an çobanlık, Iğdır yolu, 4 çocuğunu okutacakmış falan.Hiç sevmem böyle tipleri.
![]()
Fakir edebiyatı.Cumali duygusal olarak halkı etkilemeye çalışıyor. Ne alaka şu an çobanlık, Iğdır yolu, 4 çocuğunu okutacakmış falan.Hiç sevmem böyle tipleri.
![]()
İnşallah Marcus gider diyordum ve o gitti çok sevindim Yağmur'un elenmemesine
En güzel ödül şu an, canım çekti zaten.
Nevin açılıyor yavaş yavaşEn güzel ödül şu an, canım çekti zaten.
1-0 All Star öne geçti, Ümit şov.![]()
Hahaha bende bulamıyorum zaten, geçmisten buluyorum anca. 10 kere söyledik admine ortaya çıkar diye, ilgilenmedi bir.türlü. benim yapabileceğim bir şey yok maalesef.Nevin açılıyor yavaş yavaşYa o değil de ben bu survivor konusunu bulamıyorum nerede bu konu
Arşive bakıyorum diğer diziler var survivor yazmıyor ben de en son bildirimden bulup açıyorum ancak
![]()
O kadar Kanal D binasına gitti, oraya girdi ve soludu D'yi. Nankör hiç oraya selam çakmadı..... Ne kanımın ısınması??Senin şimdi Cumali'ye kanın kaynamıştır![]()
Gönüllülerin atağı hakkında ne düşünüyorsun?O kadar Kanal D binasına gitti, oraya girdi ve soludu D'yi. Nankör hiç oraya selam çakmadı..... Ne kanımın ısınması??
Reytingler düşünce rekabet olsun diye böyle bir oyun gelmiş, başka açıklaması olamaz.Gönüllülerin atağı hakkında ne düşünüyorsun?![]()
İyi de oyunla ne alakası var ünlülerin eli yok mu o sopayı oraya atamıyorlar mıReytingler düşünce rekabet olsun diye böyle bir oyun gelmiş, başka açıklaması olamaz.
10-2 bitmesinin başka açıklaması olamaz.![]()
Atamıyorlar ışte, All Star delirdiİyi de oyunla ne alakası var ünlülerin eli yok mu o sopayı oraya atamıyorlar mı![]()