Ay bak iyice ısındım çocuğa.Melih'miş o kişi![]()
Ay bak iyice ısındım çocuğa.Melih'miş o kişi![]()
Metin diye birinin çocuğuymuş hatta Survivor'a da katılmış ikinci hafta elenmişAy bak iyice ısındım çocuğa.![]()
Kimin çocuğuymuş?
![]()
İyi ki babasına çekmemiş.Metin diye birinin çocuğuymuş hatta Survivor'a da katılmış ikinci hafta elenmiş![]()
![]()
Bana da tanıdık geliyor ama tam hatırlamıyorum baya zaman geçtiİyi ki babasına çekmemiş.Tipi tanıdık geliyor.
![]()
Acunum ne derse doğrudur.Bana da tanıdık geliyor ama tam hatırlamıyorum baya zaman geçtiAcun seçmeler yapılırken bunu bilmiyordum diyor doğru mu acaba
![]()
![]()
Ben pek inanmadım ama neyse doğruysa bile bundan sonra Melih'e torpil yaparAcunum ne derse doğrudur.![]()
Melih ve Anıl ileride All Star olursa ki olur yine orada olurlar.Ben pek inanmadım ama neyse doğruysa bile bundan sonra Melih'e torpil yapar![]()
![]()
Ben izlemek istememMelih ve Anıl ileride All Star olursa ki olur yine orada olurlar.İkisi de yakışıklı çocuk, izlemek isteriz onları.
![]()
![]()
Geçen haftaya bakılır eşitlik durumunda.O değilde gönüllülerin bu haftalık performans sıralamalarına baktım Ramazan 6 oyun oynamış 3'ünü kazanmış 1.görünüyor Yağmur da 6 oyun oynamış 3'ünü kazanmış 2.görünüyor neye göre Ramazan'ı birinci seçmişler anlamadım Yağmur yerine başkası olsa fazla sıkıntı değil ama şimdi şöyle bir durum var Yağmur eleme adayı ve elenme ihtimali çok yüksek yani Yağmur birinci olsa dokunulmaz olacaktı ama şimdi eleme adayı oldu ortada bir haksızlık seziyorum sanki@Yiğitt @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 58525
Ekli dosyayı görüntüle 58526
O değilde gönüllülerin bu haftalık performans sıralamalarına baktım Ramazan 6 oyun oynamış 3'ünü kazanmış 1.görünüyor Yağmur da 6 oyun oynamış 3'ünü kazanmış 2.görünüyor neye göre Ramazan'ı birinci seçmişler anlamadım Yağmur yerine başkası olsa fazla sıkıntı değil ama şimdi şöyle bir durum var Yağmur eleme adayı ve elenme ihtimali çok yüksek yani Yağmur birinci olsa dokunulmaz olacaktı ama şimdi eleme adayı oldu ortada bir haksızlık seziyorum sanki@Yiğitt @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 58525
Ekli dosyayı görüntüle 58526
Oynadıkları oyun türüne göre farklı puanlar oluyordu geçen sene, yine öyledir muhtemelen. Yanına yazılsa iyi olurmuş topladıkları puanlar, o şekilde de eşit çıktıysa neden Ramazan birinci bilemeyeceğim. Acun bir açıklama getirir belkiGeçen haftaya bakılır eşitlik durumunda.![]()
Geçen haftaya bakılır eşitlik durumunda.![]()
Umarım öyledir kıza haksızlık yapmasınlar durup dururkenOynadıkları oyun türüne göre farklı puanlar oluyordu geçen sene, yine öyledir muhtemelen. Yanına yazılsa iyi olurmuş topladıkları puanlar, o şekilde de eşit çıktıysa neden Ramazan birinci bilemeyeceğim. Acun bir açıklama getirir belki![]()
Aşık mı oldun Yağmur'aUmarım öyledir kıza haksızlık yapmasınlar durup dururken![]()
Aşık olmadım ama güzel kız kesinlikle ilk haftadan gitmeyi haketmiyor umarım Marcus elenirAşık mı oldun Yağmur'a![]()
Arkasında Adriana vee daha da önemlisi Acun var Marcus'un yani %100 torpilli, sırtı yere gelmezAşık olmadım ama güzel kız kesinlikle ilk haftadan gitmeyi haketmiyor umarım Marcus elenir![]()
Gamze gitseydi daha iyiydi ya o da güzel ama göremiyoruz kızı hep hastanede Yağmur en azından gösteriyor kendiniArkasında Adriana vee daha da önemlisi Acun var Marcus'un yani %100 torpilli, sırtı yere gelmezBen de Cumali gitsin istiyorum ama çok büyük ihtimalle Yağmur elenecek yapcak bir şey yok
![]()