Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Metin diye birinin çocuğuymuş hatta Survivor'a da katılmış ikinci hafta elenmiş :A :A
İyi ki babasına çekmemiş. :A Tipi tanıdık geliyor. :D
IMG_2294.JPG

O değilde gönüllülerin bu haftalık performans sıralamalarına baktım Ramazan 6 oyun oynamış 3'ünü kazanmış 1.görünüyor Yağmur da 6 oyun oynamış 3'ünü kazanmış 2.görünüyor neye göre Ramazan'ı birinci seçmişler anlamadım Yağmur yerine başkası olsa fazla sıkıntı değil ama şimdi şöyle bir durum var Yağmur eleme adayı ve elenme ihtimali çok yüksek yani Yağmur birinci olsa dokunulmaz olacaktı ama şimdi eleme adayı oldu ortada bir haksızlık seziyorum sanki :A @Yiğitt @MasacRE-
IMG_1617.jpg
IMG_1616.jpg

O değilde gönüllülerin bu haftalık performans sıralamalarına baktım Ramazan 6 oyun oynamış 3'ünü kazanmış 1.görünüyor Yağmur da 6 oyun oynamış 3'ünü kazanmış 2.görünüyor neye göre Ramazan'ı birinci seçmişler anlamadım Yağmur yerine başkası olsa fazla sıkıntı değil ama şimdi şöyle bir durum var Yağmur eleme adayı ve elenme ihtimali çok yüksek yani Yağmur birinci olsa dokunulmaz olacaktı ama şimdi eleme adayı oldu ortada bir haksızlık seziyorum sanki :A @Yiğitt @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 58525
Ekli dosyayı görüntüle 58526
Geçen haftaya bakılır eşitlik durumunda. :D

Ekli dosyayı görüntüle 58525
Ekli dosyayı görüntüle 58526

Geçen haftaya bakılır eşitlik durumunda. :D
Oynadıkları oyun türüne göre farklı puanlar oluyordu geçen sene, yine öyledir muhtemelen. Yanına yazılsa iyi olurmuş topladıkları puanlar, o şekilde de eşit çıktıysa neden Ramazan birinci bilemeyeceğim. Acun bir açıklama getirir belki :D

Aşık olmadım ama güzel kız kesinlikle ilk haftadan gitmeyi haketmiyor umarım Marcus elenir :A
Arkasında Adriana vee daha da önemlisi Acun var Marcus'un yani %100 torpilli, sırtı yere gelmez :A Ben de Cumali gitsin istiyorum ama çok büyük ihtimalle Yağmur elenecek yapcak bir şey yok :A

Arkasında Adriana vee daha da önemlisi Acun var Marcus'un yani %100 torpilli, sırtı yere gelmez :A Ben de Cumali gitsin istiyorum ama çok büyük ihtimalle Yağmur elenecek yapcak bir şey yok :A
Gamze gitseydi daha iyiydi ya o da güzel ama göremiyoruz kızı hep hastanede Yağmur en azından gösteriyor kendini :A

cumaali giderse haksızlık olur adam turabiyi yendi sonuçta marcus boş insan icraat yok cumaali en azından adada bile işe yarıyor

bu arada yakında acun formatı exatlon başlıyacakmış survivor ise yakında bitecekmiş