S.G.A.T.
Emekli
Adem'in neresi itici be, tam kara boylu poslu güzel yüzlü çocuk işte.All-Star'da da Damla dışında herkes itici. Başta Nihat, Turabi ve Adem olmak üzere hepsi elensin bir an önce mümkünse![]()
5-2Yarışma kaç kaç bitti?
10-2 gönüllüler kazandı. Sonra da yatak ve ada için oynadılar onu da 5-2 gönüllüler kazandı.Yarışma kaç kaç bitti?
O da Cumali ve Turabi gibilerden. İyi biliyor mağdur edebiyatınıAdem'in neresi itici be, tam kara boylu poslu güzel yüzlü çocuk işte.Hilmi desen o da onun kadar tatlı. Melih ve Anıl da baya taşlar ama bir tık altı, iş görürler.
![]()
5-2![]()
Yakışıklı ve kaslıysan her türlü edebiyat, mağdurluk yapabilirsin.10-2 gönüllüler kazandı. Sonra da yatak ve ada için oynadılar onu da 5-2 gönüllüler kazandı.
O da Cumali ve Turabi gibilerden. İyi biliyor mağdur edebiyatını![]()
Yakışıklı falan da değil geçen seneki hayranları da aynı şeyi söyleyip duruyordu, gidin bir göz ameliyatı falan olun siz ya Adem'in neresi yakışıklıYakışıklı ve kaslıysan her türlü edebiyat, mağdurluk yapabilirsin.![]()
![]()
Tuttum mu koparırım diyor işte, yakışıklı tabi.Yakışıklı falan da değil geçen seneki hayranları da aynı şeyi söyleyip duruyordu, gidin bir göz ameliyatı falan olun siz ya Adem'in neresi yakışıklı![]()
Turabi reyize laf yokAll-Star'da da Damla dışında herkes itici. Başta Nihat, Turabi ve Adem olmak üzere hepsi elensin bir an önce mümkünse![]()
Arada Turabi'yi savunasım geliyor@Maskeli Fedai mi dadandı profiline![]()
Iyy bir de avatar yapmış bu herifi. Bu saatten sonra unut beni senTuttum mu koparırım diyor işte, yakışıklı tabi.
![]()
Beter olsunArada Turabi'yi savunasım geliyora o değilde bugünki oyunda Cumali'yle oynarken attığı tahtayı geri çıkardı sonra delirdi falan baya güldüm ya
![]()
![]()
O bana yetiyor zaten, senin gibi huysuzu istemiyorum.Iyy bir de avatar yapmış bu herifi. Bu saatten sonra unut beni sen@Billy Kane de onu avatar yapmış onla mutlu mesut yaşayın siz
![]()
Oh be kurtuldukO bana yetiyor zaten, senin gibi huysuzu istemiyorum.![]()
![]()
![]()
Oha, seni de mi kaybediyoruz 😱 Karı kız resimlerini çok boşladık galibaIyy bir de avatar yapmış bu herifi. Bu saatten sonra unut beni sen@Billy Kane de onu avatar yapmış onla mutlu mesut yaşayın siz
Beter olsun![]()
Turabi bu sezon kötü gidiyor şampiyon falan olamaz benceIyy bir de avatar yapmış bu herifi. Bu saatten sonra unut beni sen@Billy Kane de onu avatar yapmış onla mutlu mesut yaşayın siz
Beter olsun![]()
Evet hayatım ama bunlarda adama aşık olmasınlar sonra.
Yok ben istemiyorum zaten @Yiğitt benim peşimde ama zaten şansı yoktu da bu Adem olayıyla birlikte iyice gözümden düştü kendisiOha, seni de mi kaybediyoruz 😱 Karı kız resimlerini çok boşladık galiba![]()
Adam doymuş artık herhalde, takmıyorTurabi bu sezon kötü gidiyor şampiyon falan olamaz bence![]()
Özelden yazıp da bana koştuğun günleri inkar mı edeceksin? 😱Yok ben istemiyorum zaten @Yiğitt benim peşimde ama zaten şansı yoktu da bu Adem olayıyla birlikte iyice gözümden düştü kendisi
Adam doymuş artık herhalde, takmıyor![]()
Nevin açılıyor yavaş yavaşYa o değil de ben bu survivor konusunu bulamıyorum nerede bu konu
Arşive bakıyorum diğer diziler var survivor yazmıyor ben de en son bildirimden bulup açıyorum ancak
![]()
Hahaha bende bulamıyorum zaten, geçmisten buluyorum anca. 10 kere söyledik admine ortaya çıkar diye, ilgilenmedi bir.türlü. benim yapabileceğim bir şey yok maalesef.![]()
Niçin başlık açılması bekleniyorki? Geçen senede aynı buradan bölüm konularını açtık biz. Nasıl ki" Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu" başlığı açıldıysa aynı o yoldan "Survivor 2018- 10. Bölüm Yorumları" başlığı açılabilir akşam. Yanılmıyorsam biz geçen sene bu şekilde yaptık hep. Bu sene niçin o şekilde yapılmıyor anlamadımTurabi bu sezon kötü gidiyor şampiyon falan olamaz bence![]()