Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yarışma kaç kaç bitti?
10-2 gönüllüler kazandı. Sonra da yatak ve ada için oynadılar onu da 5-2 gönüllüler kazandı.

Adem'in neresi itici be, tam kara boylu poslu güzel yüzlü çocuk işte. :bhr: Hilmi desen o da onun kadar tatlı. Melih ve Anıl da baya taşlar ama bir tık altı, iş görürler. :bhr: :Z

5-2 :D
O da Cumali ve Turabi gibilerden. İyi biliyor mağdur edebiyatını :A

Yakışıklı falan da değil geçen seneki hayranları da aynı şeyi söyleyip duruyordu, gidin bir göz ameliyatı falan olun siz ya Adem'in neresi yakışıklı :A
Tuttum mu koparırım diyor işte, yakışıklı tabi. :bhr:
1821621_620x410.jpg

Nevin açılıyor yavaş yavaş :A Ya o değil de ben bu survivor konusunu bulamıyorum nerede bu konu :A Arşive bakıyorum diğer diziler var survivor yazmıyor ben de en son bildirimden bulup açıyorum ancak :A

Hahaha bende bulamıyorum zaten, geçmisten buluyorum anca. 10 kere söyledik admine ortaya çıkar diye, ilgilenmedi bir.türlü. benim yapabileceğim bir şey yok maalesef. :(

Turabi bu sezon kötü gidiyor şampiyon falan olamaz bence :A
Niçin başlık açılması bekleniyorki? Geçen senede aynı buradan bölüm konularını açtık biz. Nasıl ki" Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu" başlığı açıldıysa aynı o yoldan "Survivor 2018- 10. Bölüm Yorumları" başlığı açılabilir akşam. Yanılmıyorsam biz geçen sene bu şekilde yaptık hep. Bu sene niçin o şekilde yapılmıyor anlamadım (b)