Cumali pek vuracak gibi durmuyor ama Ramazan tehlikeliOyunu garanti Ünlüler kazanacak, sonra Gönüllüler birbirine girecek. Cumali sevimsizi vursa da birine diskalifiye olup gitse artık.![]()
Cumali pek vuracak gibi durmuyor ama Ramazan tehlikeliOyunu garanti Ünlüler kazanacak, sonra Gönüllüler birbirine girecek. Cumali sevimsizi vursa da birine diskalifiye olup gitse artık.![]()
Ramazan da çok itici, kendini bir şey sanıyor. Ayar oluyorum.Cumali pek vuracak gibi durmuyor ama Ramazan tehlikeli![]()
Son iki oyunu gördüm sadece, Anıl ile Damla ne güzel yarıştılar ama atışları yapamadılar yenildilerOyun çok güzel, baya heyecanlı.
Gönüllüler takımına iki kişi katıldı, bence başarılı isimler. Özellikle Emre baya hızlı.@MasacRE-
5-2 All Star önde. Bu ödül garanti bizde![]()
Sana göre hepsi itici zatenRamazan da çok itici, kendini bir şey sanıyor. Ayar oluyorum.
Hangisi diskalifiye olsa kardır.![]()
Çok bir şey değiştiremez bence o ikili zaten sonradan gelenin yarışmayı değiştirdiği nerde görülmüşSon iki oyunu gördüm sadece, Anıl ile Damla ne güzel yarıştılar ama atışları yapamadılar yenildilerYeni gelenleri de bir daha oynadıklarında görürüz artık bakalım nasıllarmış
@eskici
Hakan da döndümü her şey değişecekSana göre hepsi itici zaten
Çok bir şey değiştiremez bence o ikili zaten sonradan gelenin yarışmayı değiştirdiği nerde görülmüş![]()
Yok çıkmadı oyun öncesinde ufaktan tartışmaya başladılar ama asıl olay olmadı oyundan sonra olacak herhaldeHakan da döndümü her şey değişecekBu fragmandaki kavga sahnesi çıktı mı bu arada Cumali'yle takışıyordu diğerleri yine
![]()
Anıl ve Melih hiç itici değil.Sana göre hepsi itici zaten
Çok bir şey değiştiremez bence o ikili zaten sonradan gelenin yarışmayı değiştirdiği nerde görülmüş![]()
Muhteşem 4'lüm var bu sezon. Adem, Hilmi, Anıl ve Melih.Bulmuşsun yine adamlarını![]()
![]()
Cumali hariç çok güzel takım bu gönüllülerYok çıkmadı oyun öncesinde ufaktan tartışmaya başladılar ama asıl olay olmadı oyundan sonra olacak herhalde![]()
En iticisi Damla ve sen onu seviyorsun çok ilginçCumali hariç çok güzel takım bu gönüllülerBen gönüllülere doğru kayıyorum iyice
Bir de diğer tarafa bak. Adem, Turabi, Nihat... hepsi birbirinden beter itici tipler
Keşke Damla'yı da gönüllülere alabilsek
@Yiğitt
Tam aksine Melih ve Anıl Ünlüler takımına geçmeli.Cumali hariç çok güzel takım bu gönüllülerBen gönüllülere doğru kayıyorum iyice
Bir de diğer tarafa bak. Adem, Turabi, Nihat... hepsi birbirinden beter itici tipler
Keşke Damla'yı da gönüllülere alabilsek
@Yiğitt
Bir erkek Damla'yı nasıl beğenmez yaEn iticisi Damla ve sen onu seviyorsun çok ilginç![]()
Anıl'ı bırakmam. Melih fark etmez onu alabilirsiniz. Damla'yı verin karşılığında veya olmadı Ümit'i verin o da kaptanımızTam aksine Melih ve Anıl Ünlüler takımına geçmeli.Diğerleri senin olsun, beni.kilerde gözün var.
![]()
Güzel ama çok uyuz bir kızBir erkek Damla'yı nasıl beğenmez ya
Anıl'ı bırakmam. Melih fark etmez onu alabilirsiniz. Damla'yı verin karşılığında veya olmadı Ümit'i verin o da kaptanımız![]()
Ne uyuzluğunu gördün ya ağzı var dili yok kızınGüzel ama çok uyuz bir kız![]()
Bu sene çok görmedim ama ilk senesinde yeterince görmüştümNe uyuzluğunu gördün ya ağzı var dili yok kızın![]()
Melih'in dudakları, Anıl'ın mimikleri, Hilmi'nin bacakları, Adem'in kasları beni öldürüyor her gün zaten.Bir erkek Damla'yı nasıl beğenmez ya
Anıl'ı bırakmam. Melih fark etmez onu alabilirsiniz. Damla'yı verin karşılığında veya olmadı Ümit'i verin o da kaptanımız![]()
İlk sene de bir şey yaptığı yoktu ya biz senle farklı yarışmaları mı izliyoruzBu sene çok görmedim ama ilk senesinde yeterince görmüştüm![]()
Nasıl yoktu ya habire uyuzluk yapıyorduİlk sene de bir şey yaptığı yoktu ya biz senle farklı yarışmaları mı izliyoruz![]()
@S.G.A.T. ne ara gördün de olmamış attın bu mesaja ya seni etiketlememiş bile adamMelih'in dudakları, Anıl'ın mimikleri, Hilmi'nin bacakları, Adem'in kasları beni öldürüyor her gün zaten.@eskici
O seneki gönüllüler takımı iğrençti, hiç sevmiyordum. Ama onların arasında parıl parıl parlıyordu DamlaNasıl yoktu ya habire uyuzluk yapıyordu![]()