Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oyun çok güzel, baya heyecanlı. :Z

Gönüllüler takımına iki kişi katıldı, bence başarılı isimler. Özellikle Emre baya hızlı. :D @MasacRE-

5-2 All Star önde. Bu ödül garanti bizde :Z
Son iki oyunu gördüm sadece, Anıl ile Damla ne güzel yarıştılar ama atışları yapamadılar yenildiler :( Yeni gelenleri de bir daha oynadıklarında görürüz artık bakalım nasıllarmış :A @eskici

Ramazan da çok itici, kendini bir şey sanıyor. Ayar oluyorum. :A

Hangisi diskalifiye olsa kardır. :A
Sana göre hepsi itici zaten :A

Son iki oyunu gördüm sadece, Anıl ile Damla ne güzel yarıştılar ama atışları yapamadılar yenildiler :( Yeni gelenleri de bir daha oynadıklarında görürüz artık bakalım nasıllarmış :A @eskici
Çok bir şey değiştiremez bence o ikili zaten sonradan gelenin yarışmayı değiştirdiği nerde görülmüş :A

Sana göre hepsi itici zaten :A

Çok bir şey değiştiremez bence o ikili zaten sonradan gelenin yarışmayı değiştirdiği nerde görülmüş :A
Hakan da döndümü her şey değişecek :A Bu fragmandaki kavga sahnesi çıktı mı bu arada Cumali'yle kapışıyordu diğerleri yine :A

Yok çıkmadı oyun öncesinde ufaktan tartışmaya başladılar ama asıl olay olmadı oyundan sonra olacak herhalde :A
Cumali hariç çok güzel takım bu gönüllüler :bhr: Ben gönüllülere doğru kayıyorum iyice :A Bir de diğer tarafa bak. Adem, Turabi, Nihat... hepsi birbirinden beter itici tipler :A Keşke Damla'yı da gönüllülere alabilsek :A @Yiğitt

Cumali hariç çok güzel takım bu gönüllüler :bhr: Ben gönüllülere doğru kayıyorum iyice :A Bir de diğer tarafa bak. Adem, Turabi, Nihat... hepsi birbirinden beter itici tipler :A Keşke Damla'yı da gönüllülere alabilsek :A @Yiğitt
Tam aksine Melih ve Anıl Ünlüler takımına geçmeli. :Z Diğerleri senin olsun, beni.kilerde gözün var. :T:

Bir erkek Damla'yı nasıl beğenmez ya :A

Anıl'ı bırakmam. Melih fark etmez onu alabilirsiniz. Damla'yı verin karşılığında veya olmadı Ümit'i verin o da kaptanımız :A
Melih'in dudakları, Anıl'ın mimikleri, Hilmi'nin bacakları, Adem'in kasları beni öldürüyor her gün zaten. :bhr: @eskici