Iyy Nihat bile yendi senin Melihini alın bunu burdan@S.G.A.T. o saydığım oğlanlara göz koyduğu için beni kıskanıyor.![]()
Dönecekmiş ama 1 ay kadar oyun oynayamayacakmış.Hakan’in olayi bitti mi?
Şu "adam" üstünden espri yapma. Kaliten zaten düşük iyice dibi görüyorsun.))Aklıma espri geldi.
BEN BMW ALDIM, NİHAT DOĞAN...
@MasacRE- @S.G.A.T. @eskici @DarkLegenD @Sherlock sizlere gelsin aşklarım.![]()
Yerine baska biri gelmis? Hakan geldiginde o cocuga ne olacakDönecekmiş ama 1 ay kadar oyun oynayamayacakmış.
Çatur çatur çatlaaaaaa, çekemiyorsuuunnn beni kıskanıyooosuunnn benooiiiŞu "adam" üstünden espri yapma. Kaliten zaten düşük iyice dibi görüyorsun.))
Sona koyduğum parantezler bile seni kıskanmıyor.))Çatur çatur çatlaaaaaa, çekemiyorsuuunnn beni kıskanıyooosuunnn benooiii![]()
Onu ben de anlamadım. İki kişi mi elenir acaba Hakan döndükten sonraki elemedeYerine baska biri gelmis? Hakan geldiginde o cocuga ne olacak![]()
Onu ben de anlamadım. İki kişi mi elenir acaba Hakan döndükten sonraki elemede@Yiğitt
Zaten 2 kişi gelecekti yarışmaya ama Hakan 1 ay oynamayacağı için 2. isim erken geldi. Yani olması gereken erken oldu, bundan sonra takım böyle gidecek.Yerine baska biri gelmis? Hakan geldiginde o cocuga ne olacak![]()
Ha doğru yaZaten 2 kişi gelecekti yarışmaya ama Hakan 1 ay oynamayacağı için 2. isim erken geldi. Yani olması gereken erken oldu, bundan sonra takım böyle gidecek.![]()
Aynen 2 kişi de onlara gelecek.Ha doğru yaÜnlülere de iki kişi eklenecek zaten değil mi?
Sanmıyorum başka eski yarışmacı getireceklerini gönüllülerden de birini geçirdiler zaten oraya, gelecek kişiler de yeni olur gibi geliyor banaAynen 2 kişi de onlara gelecek.
Ben şeyi merak ediyorum acaba All Star'a katılacak isimler acaba eski yarışmacılar mı olacak.![]()
Oha yarın Türkiye ve Romanya savaşı var. İnşallah ilk oyunu All Star kazanmıştır da Romanlara rezil olmayız .ssSanmıyorum başka eski yarışmacı getireceklerini gönüllülerden de birini geçirdiler zaten oraya, gelecek kişiler de yeni olur gibi geliyor bana![]()