Yarın da Romen takımıyla oyun oynatacakmış ne yapmaya çalışıyor anlamadımBir şeyler karıştırıyor yine bu Acun ama bakalım neyse çıkar yakında kokusu![]()
Yarın da Romen takımıyla oyun oynatacakmış ne yapmaya çalışıyor anlamadımBir şeyler karıştırıyor yine bu Acun ama bakalım neyse çıkar yakında kokusu![]()
Adem tatlılığına Türk hAlkı kayıtsız kalmayacaktır, o bıyıkları görünce en az 5 sms gider zaten aşkım.Bugünü oyunda final oynayan ikili survivorun da finalinde olacak benceKazanan da Anıl olacak Ogeday'dan sonra bir darbe de Anıl vuracak Adem'e
@eskici
Evet o iğrenç bıyıkları görünce karşı tarafa en az 5 sms giderAdem tatlılığına Türk hAlkı kayıtsız kalmayacaktır, o bıyıkları görünce en az 5 sms gider zaten aşkım.![]()
Dün o hayran mesajı okurken ''Eyvallah Kardeşim'' deyişi beni benden aldı, bende mesaj atayım da bana da aşkım desin.Evet o iğrenç bıyıkları görünce karşı tarafa en az 5 sms gider![]()
Adem bu sene çok iyi yarışıyor yalnız, geçen seneki haliyle alakası yok. Herif bütün sene survivor için çalışmış sankiKoskoca All Star’da Best Of’a Adem çıktı ve kazandı 😱
Hem yakışıklı hem başarılı hem sesi güzel hem.bıyıkları hem.....Adem bu sene çok iyi yarışıyor yalnız, geçen seneki haliyle alakası yok. Herif bütün sene survivor için çalışmış sanki![]()
İyi yarışıyor ama bu onun ne kadar tipsiz biri olduğu gerçeğini değiştirmiyorHem yakışıklı hem başarılı hem sesi güzel hem.bıyıkları hem.....![]()
Romanyalılar çirkin, bizimkiler orada güzellik ve yakışıklılığı ile de fark atacaktır.İyi yarışıyor ama bu onun ne kadar tipsiz biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor![]()
Dur bakalım daha görmedik onları, ben bir detaylıca inceleyeyim kızlarınıRomanyalılar çirkin, bizimkiler orada güzellik ve yakışıklılığı ile de fark atacaktır.![]()
Ben o kısacak fragmandan erkekleri inceledim de çirkinler. İnşallah gizli bir hazine vardır.Dur bakalım daha görmedik onları, ben bir detaylıca inceleyeyim kızlarınıErkeklere de sen bakarsın artık
![]()
Adrm, Turabi ve Nihat'ı çıkarıyoruz ya karşılarına işte, bundan daha büyük bir rezillik olabilir miBen o kısacak fragmandan erkekleri inceledim de çirkinler. İnşallah gizli bir hazine vardır.
Ya Gönüllüler kazansaydı, karşılarına Cumaliyi çıkarsaydık ne diyecektik karşı takıma? 😱
Adem, Turabi ve Nihat'ı çıkarıyoruz ya karşılarına işte, bundan daha büyük bir rezillik olabilir miBen o kısacak fragmandan erkekleri inceledim de çirkinler. İnşallah gizli bir hazine vardır.
Ya Gönüllüler kazansaydı, karşılarına Cumaliyi çıkarsaydık ne diyecektik karşı takıma? 😱