Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Geçen sene milyon kere söyledim şu anda forumda olmayan Ademci iki arkadaşa, bu performansla şampiyon olamaz diye dinletemedim
Ama bu sene iyi başladı dediğin gibi performansını sürdürürse şansı var

Geçen sene milyon kere söyledim şu anda forumda olmayan Ademci iki arkadaşa, bu performansla şampiyon olamaz diye dinletemedim
Ama bu sene iyi başladı dediğin gibi performansını sürdürürse şansı var
Geçen sene Adem çok konuşuldu Acun bu sene şampiyon yapabilir yarışmaya anlaşmalı almış gibi hissettim nedense ilk gördüğümde

Geçen sene Adem çok konuşuldu Acun bu sene şampiyon yapabilir yarışmaya anlaşmalı almış gibi hissettim nedense ilk gördüğümde
Evet Ogeday'ı da o yüzden almamıştır zaten, tabi biliyor Ogeday varken Adem'in şampiyon olamayacağını

Evet Ogeday'ı da o yüzden almamıştır zaten, tabi biliyor Ogeday varken Adem'in şampiyon olamayacağını
Turabi ve Hilmi varken şampiyon olabiliyorda Ogeday olunca mı şampiyon olamıyor geçen sene performanstan kaybetti yoksa Ogeday'dan daha çok konuşuluyordu
Ogeday şampiyon oldu ama çok fazla etkisi yoktu bu sene de Survivor'a bir katkısı olmazdı o yüzden almamıştır onu

Ogeday anaların teyzelerin smsleriyle ve dualarıyla şampiyon oldu sen bakma ergen sosyal medya topluluğuna

Ogeday anaların teyzelerin smsleriyle ve dualarıyla şampiyon oldu sen bakma ergen sosyal medya topluluğuna
O değilde bu Survivor'da Atakan'ın olması lazımdı efsane olurdu Turabi büyük sıkıntıya girerdi o zaman Adem pek Turabi'ye bulaşmayacak gibi
ama o zaman da ünlüler çok güçlü olurdu tabi gönüllüler baya sıkıntıya girerdi

Atakan senin dizide oynuyordu ayrıldı, dedim kesin gelecek survivora ama gelmedi başka işlerim var falan diye bir açıklama yapmıştı galiba
Bir sonraki All Star'a ne yapıp ne edip getirir bence onu da Ogeday'ı da her iki takımı da All Star'lardan oluşturursa bir önceki gibi

Bundan sonra sık sık All Star yapar zaten bütün eski yarışmacıları toplar
ama artık şu 3.kez yarışanları almasın ya yeter bu kadar

Bundan sonra sık sık All Star yapar zaten bütün eski yarışmacıları toplar
ama artık şu 3.kez yarışanları almasın ya yeter bu kadar
Evet limit 3 olsun yeter artık anamdan babamdan çok Turabi'yi Hilmicem'i görüyorum

Ünlüler Ecem'i bir güzel dolduruyor ama haklılar da tabi

Bence Ecem güçlü bir yarışmacı değil ya yani Gamze sayı alabilir ondan

O zaman @Dosi ye takılalım biraz da
Dosi senin favorin o çok güçlü Ecem karşı takıma şutlandı
Ünlülere karş kendini gösteremezdi. Böylesi iyi ama potaya girebilir.
Ramazan kurnazlık yapmıs. Oylamada Ecemle oy bölünmesin diye şutlamış
@eskici

Yeni geldim eve, konuda kimse yok. Temel taş benmişim.

İnşallah Ecem GÖNÜLLÜLERİN ağzının payını verecek
Bugünlük veremedi maalesef

Ünlülere karş kendini gösteremezdi. Böylesi iyi ama potaya girebilir.
Ramazan kurnazlık yapmıs. Oylamada Ecemle oy bölünmesin diye şutlamış
@eskici
Ramazan hainlik yapmış daha çok

Yeni geldim eve, konuda kimse yok. Temel taş benmişim.
Beni ne çabuk unutuyorsun ben de gelemedim o yüzden konu sönük kalmış

Bugünlük veremedi maalesef

Ramazan hainlik yapmış daha çok

Beni ne çabuk unutuyorsun ben de gelemedim o yüzden konu sönük kalmış
7-5 All Star önde ama baya iyi yükseldiler Gönüllüler. Ben açtığımda 7-3'tü.