O zaman @Dosi ye takılalım biraz daDamla'ya da bulaştırmış demek kiEcem geçti karşıya
![]()
O zaman @Dosi ye takılalım biraz daDamla'ya da bulaştırmış demek kiEcem geçti karşıya
![]()
Ünlüler sevindi Ecem'in geçmesine hele o Turabi'nin bir gülüşü var görmen lazım internetten konseyin son kısmına bak bence aşık mı acaba Ecem'e
Bende üstte aynı şeyi yazdım, niye o kadar güldü anlamadım.Ünlüler sevindi Ecem'in geçmesine hele o Turabi'nin bir gülüşü var görmen lazım internetten konseyin son kısmına bak bence aşık mı acaba Ecem'e![]()
![]()
Yok be Ecem de iyi yarışmıyor ki aşık benceBende üstte aynı şeyi yazdım, niye o kadar güldü anlamadım.
Bence Ecem'in başarılı olduğunu düşünüyor, neden bize yolladılar diye bakıyordur.![]()
Bugün sayı aldı.Yok be Ecem de iyi yarışmıyor ki aşık bence![]()
![]()
Kimi yendi ben tam izleyemedim tv8 bozuldu onla uğraştım biraz olmayınca internetten izlemeye başladımBugün sayı aldı.![]()
DigiTürk varsa tv8 bozuk oluyor onda hep, hatta bende tv8 kendi kendine kayboldu. 26'da Star TV var, 27'de tv8 olması gerekirken yazmıyor, 28'de devam ediyor kanal.Kimi yendi ben tam izleyemedim tv8 bozuldu onla uğraştım biraz olmayınca internetten izlemeye başladım![]()
Yok kanka ya normal uydudan izliyorum ama benim şanssızlığım mıdır nedir bir anda çekmemeye başladı umarım Perşembe'ye kadar düzeltirimDigiTürk varsa tv8 bozuk oluyor onda hep, hatta bende tv8 kendi kendine kayboldu. 26'da Star TV var, 27'de tv8 olması gerekirken yazmıyor, 28'de devam ediyor kanal.Tivibu bağlattım bir de, sorunum çözüldü.
Sahra'yı yendi galiba, hatırlamıyorum tam ama Sahraydı büyük ihtimal.Ecem baya arkadan geldi ama atışları attı.
Hallet kısa sürede, sensiz olmaz.Yok kanka ya normal uydudan izliyorum ama benim şanssızlığım mıdır nedir bir anda çekmemeye başladı umarım Perşembe'ye kadar düzeltirimzaten ancak atışla kazanır kanka ama ünlülere geçti şimdi karşı takımdakileri yenmesi daha kolay olur
![]()
Yarın onunla uğraşacağım Survivor yok zatenHallet kısa sürede, sensiz olmaz.
Şimdi Ünlülerdeyken Gamzeyi seçsin baştan, garanti puan gelir.![]()
Güzel hayal, yaşanma ihtimali %0,5. Turabi elini sallaya sallaya kazanabilir. Diğer ihtimallerin toplamı en fazla %5. Bunları hesaplamak için Sherlock Holmes olmaya gerek yok, DarkLegenD olmak yeterli.Kesin yaşanır bu. @DarkLegenD @MasacRE-
Güzel hayal, yaşanma ihtimali %0,5. Turabi elini sallaya sallaya kazanacak. Diğer ihtimallerin toplamı en fazla %5. Bunları hesaplamak için Sherlock Holmes olmaya gerek yok, DarkLegenD olmak yeterli.
Kesin yaşanır bu. @DarkLegenD @MasacRE-
Güzel hayal, yaşanma ihtimali %0,5. Turabi elini sallaya sallaya kazanabilir. Diğer ihtimallerin toplamı en fazla %5. Bunları hesaplamak için Sherlock Holmes olmaya gerek yok, DarkLegenD olmak yeterli.
Yalnız Adem cidden bu sezon performansını arttırmış, haklılık payı var eskici'ninTurabi, Hilmicem falan da aksine çökmüş durumda o eski hallerinden eser yok
![]()
Bence şansı var çok da yabana atma Adem'i dev bir fanboy kitlesi var adamınAdem yine de kazanamaz.![]()
Bence şansı var çok da yabana atma Adem'i dev bir fanboy kitlesi var adamın![]()
Ama şimdi Ogeday yokOgeday karşısında gördük o kitleyi.![]()