Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ünlüler sevindi Ecem'in geçmesine hele o Turabi'nin bir gülüşü var görmen lazım internetten konseyin son kısmına bak bence aşık mı acaba Ecem'e :A :F
Bende üstte aynı şeyi yazdım, niye o kadar güldü anlamadım. :F

Bence Ecem'in başarılı olduğunu düşünüyor, neden bize yolladılar diye bakıyordur. :A

Kimi yendi ben tam izleyemedim tv8 bozuldu onla uğraştım biraz olmayınca internetten izlemeye başladım :A
DigiTürk varsa tv8 bozuk oluyor onda hep, hatta bende tv8 kendi kendine kayboldu. 26'da Star TV var, 27'de tv8 olması gerekirken yazmıyor, 28'de devam ediyor kanal. :F Tivibu bağlattım bir de, sorunum çözüldü. :D

Sahra'yı yendi galiba, hatırlamıyorum tam ama Sahraydı büyük ihtimal. :D Ecem baya arkadan geldi ama atışları attı.

DigiTürk varsa tv8 bozuk oluyor onda hep, hatta bende tv8 kendi kendine kayboldu. 26'da Star TV var, 27'de tv8 olması gerekirken yazmıyor, 28'de devam ediyor kanal. :F Tivibu bağlattım bir de, sorunum çözüldü. :D

Sahra'yı yendi galiba, hatırlamıyorum tam ama Sahraydı büyük ihtimal. :D Ecem baya arkadan geldi ama atışları attı.
Yok kanka ya normal uydudan izliyorum ama benim şanssızlığım mıdır nedir bir anda çekmemeye başladı umarım Perşembe'ye kadar düzeltirim :A zaten ancak atışla kazanır kanka ama ünlülere geçti şimdi karşı takımdakileri yenmesi daha kolay olur :A

Yok kanka ya normal uydudan izliyorum ama benim şanssızlığım mıdır nedir bir anda çekmemeye başladı umarım Perşembe'ye kadar düzeltirim :A zaten ancak atışla kazanır kanka ama ünlülere geçti şimdi karşı takımdakileri yenmesi daha kolay olur :A
Hallet kısa sürede, sensiz olmaz. :bhr:

Şimdi Ünlülerdeyken Gamzeyi seçsin baştan, garanti puan gelir. :Z

Oyunu detaylıca izledim de Adem'in performansı gözümden kaçmadı eğer böyle devam ederse hatta biraz daha üstüne koyarsa şampiyonluk ihtimali çok yüksek :A @Yiğitt @MasacRE-

Son düzenleme:
Oyunu detaylıca izledim de Adem'in performansı gözümden kaçmadı eğer böyle devam ederse hatta biraz daha üstüne koyarsa şampiyonluk ihtimali çok yüksek :A @Yiğitt @MasacRE-

Güzel hayal, yaşanma ihtimali %0,5. Turabi elini sallaya sallaya kazanabilir. Diğer ihtimallerin toplamı en fazla %5. Bunları hesaplamak için Sherlock Holmes olmaya gerek yok, DarkLegenD olmak yeterli.

Yalnız Adem cidden bu sezon performansını arttırmış, haklılık payı var eskici'nin :A Turabi, Hilmicem falan da aksine çökmüş durumda o eski hallerinden eser yok :A