Hazırım ama Ecem'de geçebilirGamze birazdan All Star takımına geçecek hazır mısın![]()
Hazırım ama Ecem'de geçebilirGamze birazdan All Star takımına geçecek hazır mısın![]()
Acun saçma sapan kurallar getirmeye başladıOha iki takıma da ikişer isim katilacakmis. Toplam 4...
Gizem Kerimoğlu haberi doğrudur o zaman, ileride katılacak isim o olur. @HachiKo @sokak sanati
Aynen de ne zaman girecekler acabaOha iki takıma da ikişer isim katilacakmis. Toplam 4...
Gizem Kerimoğlu haberi doğrudur o zaman, ileride katılacak isim o olur. @HachiKo @sokak sanati
Yok ya ayrı bir oyun oynanmıyor, o hafta oynanan oyunlarda alınan galibiyetlere göre takımın en iyi performans gösteren oyuncusu oluyor işteAaa öyle mi, baya uzak kalmışım. Kıbrıs oyunu oluyordu, onun gibi bir şey galiba?
Yok la niye gerileyim gayet sakinim@MasacRE- konseyi şu an gerginlikle izliyordur.![]()
Sonucu yazarsınız bana bir isim duymak için yarım saat bekleyemeyeceğimHazırım ama Ecem'de geçebilir![]()
Diskalifiye veya ciddi sakatlanma olursa artı olarak mesela Ünlüler de 4 kız var, Gönüllüler de 2 kız var. O zaman bir bayan giriyor Gönüllülere. Yani sayı eşitsizliği başladığında.Aynen de ne zaman girecekler acaba![]()
Ooo süpermiş o zaman, cok mantıklı o. Amac kaos tabi bu isim söyleme konusunda.Yok ya ayrı bir oyun oynanmıyor, o hafta oynanan oyunlarda alınan galibiyetlere göre takımın en iyi performans gösteren oyuncusu oluyor işte
Yok la niye gerileyim gayet sakinim
Sonucu yazarsınız bana bir isim duymak için yarım saat bekleyemeyeceğim![]()
Gamze'nin gitmesini beklerken Ecem'de topa girdi ya.Yok ya ayrı bir oyun oynanmıyor, o hafta oynanan oyunlarda alınan galibiyetlere göre takımın en iyi performans gösteren oyuncusu oluyor işte
Yazarız tabiYok ya ayrı bir oyun oynanmıyor, o hafta oynanan oyunlarda alınan galibiyetlere göre takımın en iyi performans gösteren oyuncusu oluyor işte
Ha evet o ilginç oldu ya, Gamze açık ara en kötü gibi görünüyordu aslında o 5 kişi ve @eskici bizim göremediğimiz bir şeyler görüyorlar kızda ama ne acabaGamze'nin gitmesini beklerken Ecem'de topa girdi ya.![]()
Güzellik tabii ki deHa evet o ilginç oldu ya, Gamze açık ara en kötü gibi görünüyordu aslında o 5 kişi ve @eskici bizim göremediğimiz bir şeyler görüyorlar kızda ama ne acaba![]()
Güzellikle survivor mu kazanılır herkes bir Damla değil ki hem başarılı hem de güzel olsunGüzellik tabii ki de![]()
![]()
Damla da az çakal değil hee sessiz sessiz güçsüzlerle yarışarak iyi puan topluyorGüzellikle survivor mu kazanılır herkes bir Damla değil ki hem başarılı hem de güzel olsun![]()
![]()
Onu Turabi yapmaya çalışıyor asıl ama eline yüzüne bulaştırdı Cumali'den bir güzel yedi tokadıDamla da az çakal değil hee sessiz sessiz güçsüzlerle yarışarak iyi puan topluyor![]()
Bitti zaten, konseyde gülüyordu ya ona diyorum.Ben değiştirdim kanalı maç izliyorum![]()
Damla'ya da bulaştırmış demek kiOnu Turabi yapmaya çalışıyor asıl ama eline yüzüne bulaştırdı Cumali'den bir güzel yedi tokadı![]()