Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oha 5 Ecem - 5 Gamze oldu. Ben Gamze'nin açık ara bize geçeceğini düşünüyordum. 😱

Inşallah Ecem gelir, yararı olur onun. Gamze'yi bilemiyorum ama.

Aaa öyle mi, baya uzak kalmışım. Kıbrıs oyunu oluyordu, onun gibi bir şey galiba?
Yok ya ayrı bir oyun oynanmıyor, o hafta oynanan oyunlarda alınan galibiyetlere göre takımın en iyi performans gösteren oyuncusu oluyor işte :D
@MasacRE- konseyi şu an gerginlikle izliyordur. :A
Yok la niye gerileyim gayet sakinim :A
Hazırım ama Ecem'de geçebilir :A
Sonucu yazarsınız bana bir isim duymak için yarım saat bekleyemeyeceğim :A

Aynen de ne zaman girecekler acaba (b)
Diskalifiye veya ciddi sakatlanma olursa artı olarak mesela Ünlüler de 4 kız var, Gönüllüler de 2 kız var. O zaman bir bayan giriyor Gönüllülere. Yani sayı eşitsizliği başladığında. :D

Yok ya ayrı bir oyun oynanmıyor, o hafta oynanan oyunlarda alınan galibiyetlere göre takımın en iyi performans gösteren oyuncusu oluyor işte :D

Ooo süpermiş o zaman, cok mantıklı o. Amac kaos tabi bu isim söyleme konusunda. :A

Gamze'nin gitmesini beklerken Ecem'de topa girdi ya. :A

Yazarız tabi :A

Survivor Extra başladı, artık her yeni bölümün ardından yayınlanacakmış.

Kemal abi buradan da çıktı, neyse kapattım. Çok gereksiz geliyo bu program bana. :D

Ben değiştirdim kanalı maç izliyorum :A
Bitti zaten, konseyde gülüyordu ya ona diyorum. :A Gidene kadar ful güldü .