Hem tatlı, hem yakışıklı, hem başarılı.![]()
![]()
Kesin yaşanır bu. @DarkLegenD @MasacRE-
Adem'i fazla küçümsemeyin geçen sene kazanamamasının tek sebebi performansının düşük olmasıydı ama bu sene performansı baya iyi görünüyorYalnız Adem cidden bu sezon performansını arttırmış, haklılık payı var eskici'ninTurabi, Hilmicem falan da aksine çökmüş durumda o eski hallerinden eser yok
![]()
Hakan reyiz yine ortalığı karıştıracak gibi
Ramazan da çok sinsi.Hakan reyiz yine ortalığı karıştıracak gibi![]()
Ramazan fena ya daha önceden Ecem'le aynı yarışmada yarışmışlar iyi arkadaşlarmış ama şimdi hemen sattı kızıRamazan da çok sinsi.Gönüllülerin en temizi Anıl gibi, Melih de fena değil. Kızları da orta.
Hakan tam yerine düştü.![]()
Hakan'la kanka olsunlar, yakışırlar.Ramazan fena ya daha önceden Ecem'le aynı yarışmada yarışmışlar iyi arkadaşlarmış ama şimdi hemen sattı kızı![]()
Hakan'la kapışırlar gibi geliyor bana Hakan Ecem'i savunup prim yapmaya çalışacak gibi duruyorHakan'la kanka olsunlar, yakışırlar.![]()
Hakan da Ecem'i yazmış.Hakan'la kapışırlar gibi geliyor bana Hakan Ecem'i savunup prim yapmaya çalışacak gibi duruyor![]()
![]()
Hakan Gamze'yi yazdı konseyde gösterdiler izlemedin miHakan da Ecem'i yazmış.![]()
Aaa doğru, unuttum.Hakan Gamze'yi yazdı konseyde gösterdiler izlemedin mi![]()
Hakan finale kadar gidebilir bu sene karşı takıma geçmesi onun için çok iyi oldu yarışlarda da iyi Acun kolay kolay bırakmazAaa doğru, unuttum.Ne bileyim 11-12 kişi var, kim kimi yazdı hatırlamıyorum.
Hakan elense keşke de her türlü birleşmeye kadar kalır + bir o kadar da kalır.![]()
Kimse sevmiyor, o var.Hakan finale kadar gidebilir bu sene karşı takıma geçmesi onun için çok iyi oldu yarışlarda da iyi Acun kolay kolay bırakmaz![]()
Gönüllülerdeki diğer kişiler çok mu seviliyor sankiKimse sevmiyor, o var.![]()
Tamam işte, All Star'dan çıkacak şampiyon.Gönüllülerdeki diğer kişiler çok mu seviliyor sanki![]()
Hakan şampiyon olur demedim ki zaten en fazla finale giderTamam işte, All Star'dan çıkacak şampiyon.![]()
Şampiyon Hilmi veya Adem olmalı, parlak kazanmalı.Hakan şampiyon olur demedim ki zaten en fazla finale gider![]()
Hilmi böyle giderse zor olur ama Adem'in şansı varŞampiyon Hilmi veya Adem olmalı, parlak kazanmalı.Hakan mağarasına dönsün.
![]()
Dur daha 3. bölümü izledik.Hilmi böyle giderse zor olur ama Adem'in şansı var![]()
Hilmicem'in o tiple işi zor benceDur daha 3. bölümü izledik.![]()