7-2'den geldiler bu duruma7-5 All Star önde ama baya iyi yükseldiler Gönüllüler. Ben açtığımda 7-3'tü.![]()
7-2'den geldiler bu duruma7-5 All Star önde ama baya iyi yükseldiler Gönüllüler. Ben açtığımda 7-3'tü.![]()
Aa doğru 7-2'ydi ben açtığımda. Murat, Sahra ve Ecem sayı verdi iste izlediğim kısımlarda.7-2'den geldiler bu duruma![]()
Ünlüler kazanır gibi yine deAa doğru 7-2'ydi ben açtığımda. Murat, Sahra ve Ecem sayı verdi iste izlediğim kısımlarda.![]()
Öyle olur zaten, neyse dokunulmazlığı alalım da o önemli.Ünlüler kazanır gibi yine de![]()
Dokunulmazlık yarın olur herhaldeÖyle olur zaten, neyse dokunulmazlığı alalım da o önemli.![]()
Fragman gelir inşallah geceye.Dokunulmazlık yarın olur herhaldepazar günleri de eleme olur
![]()
İlerleyen haftalarda Gönüllüler pişman olacak.Bugünlük veremedi maalesef
Ramazan hainlik yapmış daha çok
Beni ne çabuk unutuyorsun ben de gelemedim o yüzden konu sönük kalmış![]()
![]()
Hırs yaparak taa Iğdır'dan gelmiş, her şeyi yapabilir yani.Ödül All Star takımının, poğaça güzelmiş.
Cumali çok boş konuşuyor ya, sen hırs etsen kaç yazar?![]()
Aman ne hırsı, sırf kendini göstermek için yürümüş gelmiş. Acun zorla aldı Beyaz'a falan çıktı diye.Hırs yaparak taa Iğdır'dan gelmiş, her şeyi yapabilir yani.![]()
Cumali tek kalırsa ve sağlam durursa baya destekçi kazanırGönüllüler Cumali ile çok dalga geçiyorlar kendisi artık buna izin vermemeli. Bu sayede iyi fan çekebilir.
Hakan sakatlandıçok pis çarptı umarım kötü bir şeyi yoktur.
Bence yavaş yavaş öyle yapacak gibi duruyor. Takım arkadaşları bile kendisine güvenmiyor. Ama bir çoğundan daha iyi performans sergiledi.Cumali tek kalırsa ve sağlam durursa baya destekçi kazanır![]()
Bu sene çok sessiz duruyor kimseyle kavga etmek istemiyor anlaşılanTurabi ne sempatik. Herkesle iyi anlaşıyor.![]()
Turabi'nin sakin hali sempatik mi geldi?Turabi ne sempatik. Herkesle iyi anlaşıyor.![]()