Açtım, Söz'ün de son 20 dakikası kalmıştı. Bekleyecek artık.Ödül burgerdir.
![]()
Değil, Muratbey peynirli sandviç
Senin Gamze ada hayatına dayanamayıp hastaneye kaldırılmış, neyine güvenip gelmiş bu?@eskici
Buldun mu kendine yine bir yakışıklıYakışıklı olunca kazanıyor, görüyon mu bu da bir işaret.
2-1 Gönüllüler önde
Hayır bir de ballandıra ballandıra anlatıyorlar ödülleri, müthiş ödüllerle başladık falan diye. Sonuç=Peynirli sandviç![]()
İlk hafts iskender gelecek hali yokHayır bir de ballandıra ballandıra anlatıyorlar ödülleri, müthiş ödüllerle başladık falan diye. Sonuç=Peynirli sandviç
Buldun mu kendine yine bir yakışıklı![]()
Boylu poslu, nasıl dikkatimi çekemedi şaşırdım. Anıl, Melih, Adem ve Hilmi yeni aşklarım.Hayır bir de ballandıra ballandıra anlatıyorlar ödülleri, müthiş ödüllerle başladık falan diye. Sonuç=Peynirli sandviç
Buldun mu kendine yine bir yakışıklı![]()
Senin tahmin olabilirmiş mesela bir burgeri de çok görmesinler adamlaraİlk hafts iskender gelecek hali yok![]()
Doğru sayılır aslındA burger içinde peynir, domates ve kıvırcık var .ssSenin tahmin olabilirmiş mesela bir burgeri de çok görmesinler adamlara![]()
Köftesini çıkar bakalım kim alıyor o saydıklarınıDoğru sayılır aslındA burger içinde peynir, domates ve kıvırcık var .ss
Survivor rol yapmaya benzemezDeğil, Muratbey peynirli sandviç
Senin Gamze ada hayatına dayanamayıp hastaneye kaldırılmış, neyine güvenip gelmiş bu?@eskici
Oo demek sen de sattın ha Gamze'yiSurvivor rol yapmaya benzemez![]()
![]()
Napıyım kızın yarışmaya niyeti yokOo demek sen de sattın ha Gamze'yiBu arada yine netten mi izliyorsun sen, reklamda geldin
![]()
Çok sıkıcı.
Kaos var, dram var. Muazzam olacak bu bölüm, toplanın. Kralımız Hakan'ın sakatlanması üzücü, gözü çok kötü gözüküyor. @MasacRE- @Yiğitt @eskici @DarkLegenD @sokak sanati
Çok sıkıcı.
Oluşsa da sıkıcı.İstediğimiz kaos ortamı henüz oluşmadı.
Ben bıraktım zaten salı günü, bir daha başlamamak şartıyla.Bıraksak mı?