Oha Survivor ikinci gününden kişi başı 4 yumurta, bu Survivor da kilo alır döner bunlar.@Sherlock
En zor Survivor diye konuşuyor Acun birde. Uzaktan yakından alakası yok, yatak falan da verdi.
Oha Survivor ikinci gününden kişi başı 4 yumurta, bu Survivor da kilo alır döner bunlar.@Sherlock
@Dosi ne diyor bu eskici![]()
Ne oluyoruz, Oğlanı verdiler,kızımı alıyorlar?Ama şu anlık en mantıklı kişilere salladı iyi taktik yapıyor![]()
Ben bilmem Damla'ya karşı böyleyse diğerlerine karşı ne yapacakNe oluyoruz, Oğlanı verdiler,kızımı alıyorlar?
Ecem gelsin ünlülereHakan orda nasıl parlayacaksa oda burda parlar. yoksa Nagihan Sema ve Merve parçalar yarışırken
Bu arada izledim performansı. Nerde Damla ezmiş? Kız havuzda ters çıkma hatası yaptı diye Damla öne geçmiş
İşime geldiği gibi anlattım sanaNe oluyoruz, Oğlanı verdiler,kızımı alıyorlar?
Ecem gelsin ünlülereHakan orda nasıl parlayacaksa oda burda parlar. yoksa Nagihan Sema ve Merve parçalar yarışırken
Bu arada izledim performansı. Nerde Damla ezmiş? Kız havuzda ters çıkma hatası yaptı diye Damla öne geçmiş
Kızlar oynarsa ünluler konti garanti alir diye iş yokuşa sürmüştür acunKızlar da oynamalıydı![]()
Hilmiye karşı ikide ikiHilmicem - Hakan
Hakan kazandı
Hakan baya hırs yapmış galiba![]()
Tam bir kral. Kral dediğin adam başka bir kralı yener. Nasıl muazzam bi' adam olduğunu her defasında kanıtlıyor.