@Dosi ne diyor bu eskiciEcem'i karşı takıma gönderecekler galiba zaten en kötüsü oydu yollasınlar gitsin![]()
@Dosi ne diyor bu eskiciEcem'i karşı takıma gönderecekler galiba zaten en kötüsü oydu yollasınlar gitsin![]()
Sapık, kızlar için izliyorsun değil mi? Avatarından belli zaten.Sema tatlı kızmış, sevdim.![]()
Ama şu anlık en mantıklı kişilere salladı iyi taktik yapıyorMerve baş dedikoducu zaten, herkese sallıyor![]()
Yiğit'de star havası yok, kusura bakmasın. Çatlıyorlar ayrı konu.Bütün All-Star, Hakan’ın dedikodusunu yapıyor. @Yiğitt hala Hakan’a laf atıyor. Yorumunuz nedir?@MasacRE- @eskici @DarkLegenD
Reyizi çekemiyorlarBütün All-Star, Hakan’ın dedikodusunu yapıyor. @Yiğitt hala Hakan’a laf atıyor. Yorumunuz nedir?@MasacRE- @eskici @DarkLegenD
Hakan gerçekten de laf taşımış amaBütün All-Star, Hakan’ın dedikodusunu yapıyor. @Yiğitt hala Hakan’a laf atıyor. Yorumunuz nedir?@MasacRE- @eskici @DarkLegenD
Reyizi çekemiyorlar![]()
Yiğit'de star havası yok, kusura bakmasın. Çatlıyorlar ayrı konu.
Hakan gerçekten de laf taşımış ama![]()
O ayrı da Hakan onlardan daha fena. Herkes Ecemi konuşmuş ama.kimse dememiş, Hakan yumurtlamış hemen.Bütün All-Star, Hakan’ın dedikodusunu yapıyor. @Yiğitt hala Hakan’a laf atıyor. Yorumunuz nedir?@MasacRE- @eskici @DarkLegenD
O ayrı da Hakan onlardan daha fena. Herkes Ecemi konuşmuş ama.kimse dememiş, Hakan yumurtlamış hemen.![]()
Bilmiyorum valla Damla gibi başarılı bir yarışmacının karşısında olduğu için de kötü görünmüş olabilirYalan mı söylüyorum elini vicdanına koy da söyle![]()
![]()
Aşkım bi ikimiz gerçekçiyiz burda.Hakan gerçekten de laf taşımış ama![]()
Yeşilli kızı bize yollasınlar, beğendim.
Damla'ya karşı baya kötü oynadı birde Merve ,Nagihan ve Sema'yla oynasa daha da kötü olur o yüzden kötüydü yaniBilmiyorum valla Damla gibi başarılı bir yarışmacının karşısında olduğu için de kötü görünmüş olabilir(Sanki diğerleri başarısız da
)
Biz objektif bakıyoruz olaylaraAşkım bi ikimiz gerçekçiyiz burda.![]()
![]()
Yeşilli kızı bize yollasınlar, beğendim.