Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İşlem tamam. :Z @Dosi çok beğenecek. :A
Senin avatar harika ama @Yiğitt inki güzel değil. Damla olduğu bile anlaşılmıyor küçük resimde. Güzel kızın onca resminde gidip ne seçmiş :F
@MasacRE- sen iyi bir avatar seç Yiğit'e :A

Ben avatarın güzelliğini diyorum. Yüz güzelliği değil.
Lafları çarpıtma :T:
Damla kazansın ben 1 hafta avatar olarak taşıyayım ama kazanmazsa sende Nagihan'i taşıyacan. Ne dersin? :A @MasacRE-
Damla kazanırsa sen Damla'yı, Nagihan kazanırsa yarışmayı ben Nagihan'ı taşırım profilimde. :Z

Damla kazanırsa sen Damla'yı, Nagihan kazanırsa yarışmayı ben Nagihan'ı taşırım profilimde. :Z
Hayır Damla kazanırsa ben Damla'yı
ama Damla kazanamazsa sen Nagihan'ı.Yani Damla dışında kim kazanırsa :A

Nagihan ile iddiam yok, girmem o topa :F:F

Ben avatarın güzelliğini diyorum. Yüz güzelliği değil.
Lafları çarpıtma :T:
Damla kazansın ben 1 hafta avatar olarak taşıyayım ama kazanmazsa sende Nagihan'i taşıyacan. Ne dersin? :A @MasacRE-

Yiğit'in dediği şekilde olursa olur, öbür türlü Dosi'nin önerisi hayatımda gördüğüm en saçma iddia :A

Yiğit'in dediği şekilde olursa olur, öbür türlü Dosi'nin önerisi hayatımda gördüğüm en saçma iddia :A
Sen girmiyorsan topa ben neden gireyim? :F
Çünkü siz hep emin konuştunuz Damla birinci olacak diye.
Ben herzaman Nagihan Kıbrıs'ı görecek diye iddada bulundum. Şampiyonluk beklentim yok ama olabilir, neden olmasın :A
Bu dünya ne size ne bize kalır yani şampiyonluk ne sizin ne benim olur :F
ilk 4lü oluşsun, ozaman bakarız duruma :A

Çünkü siz hep emin konuştunuz Damla birinci olacak diye.
Ben herzaman Nagihan Kıbrıs'ı görecek diye iddada bulundum. Şampiyonluk beklentim yok ama olabilir, neden olmasın :A
Bu dünya ne size ne bize kalır yani şampiyonluk ne sizin ne benim olur :F
ilk 4lü oluşsun, ozaman bakarız duruma :A
Yav ben günlerdir Adem şampiyon olacak diyorum ne zaman demişim Damla şampiyon olacak diye :A Sadece daha önce şampiyonluk ihtimali en güçlü kadın yarışmacı dedim Damla için ama kesin şampiyon olur diye bir şey demedim :A

Yav ben günlerdir Adem şampiyon olacak diyorum ne zaman demişim Damla şampiyon olacak diye :A Sadece daha önce şampiyonluk ihtimali en güçlü kadın yarışmacı dedim Damla için ama kesin şampiyon olur diye bir şey demedim :A
Eskiden demiştin sanki yoksa evet Adem fırtına estirdiğinden beri rota değişti. Senide araya katmış olabilirim, çok kurcalama :F

Nagihan dün erkeklerdende güçlü olduğunu kanıtladı :Z

Kalbim Damla'dan yana. :bhr: Bu sene Merve Aydın 2014 ve 2015'ten oldukça uzak olsada onu destekledim. Merve,Sema derken tüm iddialı kadınlar gitti ve sadece Nagihan ve Damla kaldı ikisinide tebrik etmek lazım. Ve ben bu sezon şampiyonluk şansını sadece Damla'da görüyorum ama yaşadığı son sakatlık onu bayağı etkiledi. :(