Senin avatar harika ama @Yiğitt inki güzel değil. Damla olduğu bile anlaşılmıyor küçük resimde. Güzel kızın onca resminde gidip ne seçmişİşlem tamam. @Dosi çok beğenecek.
Kız güzel diyoruz
En güzel kız oylamasında Nagihan'ın adı yoktu bile.Kız güzel diyoruz
neyse benim avatarım sizinkinden kat ve kat güzel.
Mesajı yeter
Ben avatarın güzelliğini diyorum. Yüz güzelliği değil.En güzel kız oylamasında Nagihan'ın adı yoktu bile.
Damla kazanırsa sen Damla'yı, Nagihan kazanırsa yarışmayı ben Nagihan'ı taşırım profilimde.Ben avatarın güzelliğini diyorum. Yüz güzelliği değil.
Lafları çarpıtma
Damla kazansın ben 1 hafta avatar olarak taşıyayım ama kazanmazsa sende Nagihan'i taşıyacan. Ne dersin? @MasacRE-
Hayır Damla kazanırsa ben Damla'yıDamla kazanırsa sen Damla'yı, Nagihan kazanırsa yarışmayı ben Nagihan'ı taşırım profilimde.
Sen girmiyorsan topa ben neden gireyim?Hayır Damla kazanırsa ben Damla'yı
ama Damla kazanamazsa sen Nagihan'ı.Yani Damla dışında kim kazanırsa
Nagihan ile iddiam yok, girmem o topa
Ben avatarın güzelliğini diyorum. Yüz güzelliği değil.
Lafları çarpıtma
Damla kazansın ben 1 hafta avatar olarak taşıyayım ama kazanmazsa sende Nagihan'i taşıyacan. Ne dersin? @MasacRE-
Yiğit'in dediği şekilde olursa olur, öbür türlü Dosi'nin önerisi hayatımda gördüğüm en saçma iddiaDamla kazanırsa sen Damla'yı, Nagihan kazanırsa yarışmayı ben Nagihan'ı taşırım profilimde.
Yiğit'in dediği şekilde olursa olur, öbür türlü Dosi'nin önerisi hayatımda gördüğüm en saçma iddia
Çünkü siz hep emin konuştunuz Damla birinci olacak diye.Sen girmiyorsan topa ben neden gireyim?
Yav ben günlerdir Adem şampiyon olacak diyorum ne zaman demişim Damla şampiyon olacak diye Sadece daha önce şampiyonluk ihtimali en güçlü kadın yarışmacı dedim Damla için ama kesin şampiyon olur diye bir şey demedimÇünkü siz hep emin konuştunuz Damla birinci olacak diye.
Ben herzaman Nagihan Kıbrıs'ı görecek diye iddada bulundum. Şampiyonluk beklentim yok ama olabilir, neden olmasın
Bu dünya ne size ne bize kalır yani şampiyonluk ne sizin ne benim olur
ilk 4lü oluşsun, ozaman bakarız duruma
Eskiden demiştin sanki yoksa evet Adem fırtına estirdiğinden beri rota değişti. Senide araya katmış olabilirim, çok kurcalamaYav ben günlerdir Adem şampiyon olacak diyorum ne zaman demişim Damla şampiyon olacak diye Sadece daha önce şampiyonluk ihtimali en güçlü kadın yarışmacı dedim Damla için ama kesin şampiyon olur diye bir şey demedim
Evet ya, zaten kaç kişi kalmış.
İki oyun var işte, ilki ödül. Sonra da yarı final.Evet ya, zaten kaç kişi kalmış.
Bugün ikinci oyun olmayacakmı?
gerçi dünde önce ödül vardı. Anlaşılan diğer oyun futbol ile çok çakışmasın diye geç yayınlanacak