Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oh be HİLMİ CEM kazandı, Nagiyi eleyeceğiz daha onun için iyi oldu. :Z :A @MasacRE-

Bitti Hilmi kazandı :A Yarın da Damla kazanacak :Z
Nagihan bir kez daha kanıtladı en iyi kadın yarışmacı olduğunu. Sizin Damla zaten anca smsle yükselsin.
Bizde smsle Nagihan'ımızı ilk 4e koyacağız :Z
Yarın alamazsa üzülmesin parkurların Kraliçesi

Nagihan bir kez daha kanıtladı en iyi kadın yarışmacı olduğunu. Sizin Damla zaten anca smsle yükselsin.
Dün performans ödülünü DAMLA kazandı yalnız, çatla. :A

Nagihan sms ile iki kişiyi birden geçemez mümkün değil, tek şansı yarın kazanmak :A

Ben de öyle bir şey demedim. Damla kazanmıyorsa Anıl kazansın dedim. Bir de finalde Nagi değil Hilmi kazansın dedim o kadar. Dosi kıskançlıktan kime laf vuracağını şaşırdı. :A
Damla ile Adem finale kalırsa kimi desteklersin dedim Adem dedi, hiç gönüllü hatrı falan da dinlemedi o derece kıskanıyor Damla'yı 😱 :A

Bu cümlede beni de kastetmiyorsundur umarım, ben öyle bir şey demedim çünkü :A

Ben de öyle bir şey demedim. Damla kazanmıyorsa Anıl kazansın dedim. Bir de finalde Nagi değil Hilmi kazansın dedim o kadar. Dosi kıskançlıktan kime laf vuracağını şaşırdı. :A
Damla-Anıl- Hilmi alsın diyen benim sanki.
Hem MasacRE, sen bana bugünü desen Nagian alsın, diğeride Damla olsun derdim ama sen bana finali sordun.Aynı Şey değil :A

Damla-Anıl- Hilmi alsın diyen benim sanki.
Hem MasacRE, sen bana bugünü desen Nagian alsın, diğeride Damla olsun derdim ama sen bana finali sordun.Aynı Şey değil :A
Ne alaka desteklemediğin insanın niye yarın kazanmasını istiyorsun :A

Ayrıca sen de bana sorsaydın Adem-Nagihan eşleşmesinde kimi desteklersin diye cevabım Nagihan olacaktı :ppp: