Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oylama zamanı bayağı antipatikti. Aşırı oy aldığını düşünmüyorum. Adem-Hilmicem'li güçlü bir potaya girerse elenir. Gelecek oylamaya kalırsa bu gidişle yine Kıbrıs yolu gözükecek.

Acun Turabi'yi şampiyon yapmak için neler yapıyor. Benim işime gelir ama Acunun işi bu. Kadın dramı ile adamı ön plana atıyor. 1 hafta önce de yalnız kürt politikası vardı. Hepsi proje. Diğer isimler çok konuşulmuyor zaten.

Ödül oyunu başladı, Damlam kazandı. 2-1 Ünlüler önde.

Nagihan bu oyun kavga ediyorsa ödül bizimdir yine olacak mı bakalım? @Dosi

Ödül oyunu başladı, Damlam kazandı. 2-1 Ünlüler önde.

Nagihan bu oyun kavga ediyorsa ödül bizimdir yine olacak mı bakalım? @Dosi
Turabi özür dilerken her iki takımda pek mutlu değil, pek kestiremedim. O araç acaba ödüle giderlerkenmi? Belki ondan dolayı insanlar ünlüler sanır ve ters köşe olur.
Bende yeni geldim eve açacam şimdi iftar hazırlarken yine

Edit: Hakan, Ümit'i yendi, onu izledim ama kaç kaç göremedim. reklam girdi
Bu Mustafa'ya ne olmuş böyle
suyu ısınmış artık

Son düzenleme:
Artık tekneyle gidip gelmiyorlar ya o araçla ulaşım yapıyorlar. Oyun sonrasında adaya dönüş yolunda tartışma yaşanıyor anladığım kadarıyla.

Gönüllüler kazanır inşallah ama fark fazla, kapanır mı bilmiyorum...

Skoru yazsaydın bari

Biz 5-0'lardan dönen bir takımız ama sanki bir süre ünlülerin üstünlüğünü göreceğiz gibi. Dokunulmazlığı kazanırız umarım. Bence ödüllerden daha kıymetli.

Skoru yazsaydın bari

Biz 5-0'lardan dönen bir takımız ama sanki bir süre ünlülerin üstünlüğünü göreceğiz gibi. Dokunulmazlığı kazanırız umarım. Bence ödüllerden daha kıymetli.
7-2 ydi galiba, su an dışardayım fazla adapte olamıyorum da.
Reklama girdi.

7-2 ydi galiba, su an dışardayım fazla adapte olamıyorum da.
Reklama girdi.
Baya varmış fark
Reklam sonrasında yenilgilerini izlemek istemezdim ama Turabi'nin iyilik meleği rolüne bakmak istiyorum

Umarım tekrar 360 derece dönüşleri görmeyizde az biraz diğer ünlülelere göre daha sevimli gelir gözüme

Nagihan ağlıyor bıktım artık, zevk almıyorum falan diye.