Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

iki oyun varmış bugün.
Bu oyunda geri dönüş olmaz :D
Hakan nasıl bir kral böyle, Turabi'ye taktik verdi ve Turabi 2 oyun aldı :A Hakan sayesinde dedi.
Bakalım iletişimi kim alır @MasacRE-

Hakan ile Murat şu saça dikkat etmeliler.
10-1 kaybettik, büyük fark. :(

Hakan geçti rakibi Turabiye taktik verdi. Nagihan açık arayken geçip gülüyor, sarılıyor. İlk kez böyle mutlu gördüm herhalde Nagiyi... Sıkıcı oyundu, diğerini bekliyorum ben. :D

Hilmi ve Murat, Mustafa Kemal ile kavga ediyor. Mustafa haddini aşıyor yine. Fena kavga var, kaçırmayın. :Z @sokak sanati @MasacRE- @Dosi @S.G.A.T.

iki oyun varmış bugün.
Bu oyunda geri dönüş olmaz :D
Hakan nasıl bir kral böyle, Turabi'ye taktik verdi ve Turabi 2 oyun aldı :A Hakan sayesinde dedi.
Bakalım iletişimi kim alır @MasacRE-

Hakan ile Murat şu saça dikkat etmeliler.
Fragmanda gördüm kavgayı evet bakarım ona :A
Şimdi ne oyunu oynandı, sırada ne var? :A

Ay ne kaostu, Mustafa kadar boş biri yok...

Adem ve Ümit niye alevleniyor? Adam küfür etti işte, saygısızlık yapıyor. Neyini savunuyorsunuz?

Turabi helal olsun sana, güzel topladın.

Adından utanması lazım bu herifin. :A

İzliyon mu aşkum. :bhr:
İşte sosyal medyada da görüyorum böyle bir ton hakaret Mustafa Kemal yazıyorlar hoş durmuyor yani. :F O yüzden M.Kemal diye kısaltıp yazsanız hakaret ederken daha iyi olur. :A

Yok işim olmaz. Ben çok tuhafım ya Survivor'u izlemiyorum Survivor Panoroma'yı izliyorum. :F

İşte sosyal medyada da görüyorum böyle bir ton hakaret Mustafa Kemal yazıyorlar hoş durmuyor yani. :F O yüzden M.Kemal diye kısaltıp yazsanız hakaret ederken daha iyi olur. :A

Yok işim olmaz. Ben çok tuhafım ya Survivor'u izlemiyorum Survivor Panoroma'yı izliyorum. :F
Kaliteden uzak kalıyorsun vallahi, Acunum yine harika sezon çıkarıyor. :Z

9-9 oldu, Anıl ve Damla kazanır umarım. Adem'in atışları iyi, pek umudum yok ama yine de inşallah...

Hilmi ve Murat, Mustafa Kemal ile kavga ediyor. Mustafa haddini aşıyor yine. Fena kavga var, kaçırmayın. :Z @sokak sanati @MasacRE- @Dosi @S.G.A.T.
Mustafa karaktersiz çıktı. Önce televizyondan izlediği insanlarla yakın olana kadar efendi rolü kesti alıştıktan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Kötü biri değil çünkü kötü olmak için bile karaktere ihtiyaç var. Bu herif karaktersiz.

Burdaki ikinci mesajında bu son mesaj deyip restini çekmiştin :A Ama Survivor cazibesi seni buraya yöneltmiş yine :A

Mustafa karaktersiz çıktı. Önce televizyondan izlediği insanlarla yakın olana kadar efendi rolü kesti alıştıktan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Kötü biri değil çünkü kötü olmak için bile karaktere ihtiyaç var. Bu herif karaktersiz.
Bu hafta elenir inşallah. Ben inanıyorum, gidecek. :Z Nagihan annemizin Elif gideceksin lafından Elif gitti. Şimdi Hakan babamızın MK gideceksin lafından sonra MK gidecek. :Z

10-9 Gönüllüler kazandı, harika bir oyundu. Aşırı gergindi, aşırı heyecanlıydı. :Z

Damlam herkese cevabını verdi. :bhr:

Ohaaa fragman bomba. :Z

Mustafa Kemal yine terbiyesizlik yapıyor, Nagihan üzerlerine yürüyor. Turabi takımı adına Nagi'den özür diliyor. Helal olsun sana Turabi, işte bu olayla adını Kıbrıs'a yeniden yazdırdı. @sokak sanati @Maskeli Fedai