Anladığım kadarıyla futbolculuk hayatı pek parlak geçmeyince anne baba torpiliyle Acun'un yanına atmış kapağı oradan yolunu buluyorAaa doğru Sedanın oğlu .ss Acun ve bunun ne işi var? Uzak durayım en iyisi, kadırgalı beni keser
Anladığım kadarıyla futbolculuk hayatı pek parlak geçmeyince anne baba torpiliyle Acun'un yanına atmış kapağı oradan yolunu buluyorAaa doğru Sedanın oğlu .ss Acun ve bunun ne işi var? Uzak durayım en iyisi, kadırgalı beni keser
Son oyunda Turabiyi kim yendi? Telefon geldi izleyemedim.10-7 Gönüllüler kazandı, harika dönüş oldu. Afiyet olsun canlarım.
Hilmicem yendi.Son oyunda Turabiyi kim yendi? Telefon geldi izleyemedim.
Turabi yarıştı galiba
Farkındamısın, eskiden gönüllüler geriden gelip yaklaştığında, aman bu oyunu zaten kaybedecez derdik @MasacRE- ve öylede olurdu ama şimdi 4-0 falan olunca bu oyunu alabiliriz diyoruz ve hep ünlülelere ağır yenilgi tattırıyoruz. Çok önde olup kaybetmek çok ağır geliyordur.Hilmicem yendi.
Kesinlikle, ben zaten 5-0 olunca kapatayım da kitap okuyayım dedim. Boşa izlemeyeyim dedim, sonra nedense üşendim baya iyi döndük.Farkındamısın, eskiden gönüllüler geriden gelip yaklaştığında, aman bu oyunu zaten kaybedecez derdik @MasacRE- ve öylede olurdu ama şimdi 4-0 falan olunca bu oyunu alabiliriz diyoruz ve hep ünlülelere ağır yenilgi tattırıyoruz. Çok önde olup kaybetmek çok ağır geliyordur.
İyi gidiyoruz herhalde, gece bir bakarım şimdi Çukur izliyorumFarkındamısın, eskiden gönüllüler geriden gelip yaklaştığında, aman bu oyunu zaten kaybedecez derdik @MasacRE- ve öylede olurdu ama şimdi 4-0 falan olunca bu oyunu alabiliriz diyoruz ve hep ünlülelere ağır yenilgi tattırıyoruz. Çok önde olup kaybetmek çok ağır geliyordur.
Şu mesajı yazarken, senin gibi 5-0 olunca aman deyip kapatanlar olduysa durumu okuyup geri dönsünler fikri geldi aklıma5-0 ünlüler öndeydi
6-5 oldu durum
Ümit Hakan'ı yendi
Sema Damlayı
Turabi Hilmicem'i
Mustafa Kemal Murat'ı
Adem Anılı yendi.
5-0 olmuştu
Ümit Murat'ı
Birsen Merve'yi
Nagihan Merve'yi
Hilmicem Mustafa'yı
Anıl Turabi'yi
Birsen Sema'yı yendi.
@MasacRE- izlemediysen ayrıntıyı vereyim
Reklam
üsteki mesajım sanaydı seninkinin alıntısı kaybolmuşSembol oyunu başlıyor.
Hadi Damla.
Ademim kazandı, çatlaAdem, sembolleri de finalde kaybederse kendisine net bir şekilde loser diyebiliriz. @Yiğitt @sokak sanati @MasacRE-