Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Aaa doğru Sedanın oğlu .ss Acun ve bunun ne işi var? Uzak durayım en iyisi, kadırgalı beni keser :A
Anladığım kadarıyla futbolculuk hayatı pek parlak geçmeyince anne baba torpiliyle Acun'un yanına atmış kapağı oradan yolunu buluyor :A

5-0 ünlüler öndeydi
6-5 oldu durum :D
Ümit Hakan'ı yendi
Sema Damlayı
Turabi Hilmicem'i
Mustafa Kemal Murat'ı
Adem Anılı yendi.
5-0 olmuştu
Ümit Murat'ı

Birsen Merve'yi
Nagihan Merve'yi
Hilmicem Mustafa'yı
Anıl Turabi'yi
Birsen Sema'yı yendi.
@MasacRE- izlemediysen ayrıntıyı vereyim :D

Reklam

Farkındamısın, eskiden gönüllüler geriden gelip yaklaştığında, aman bu oyunu zaten kaybedecez derdik @MasacRE- ve öylede olurdu ama şimdi 4-0 falan olunca bu oyunu alabiliriz diyoruz ve hep ünlülelere ağır yenilgi tattırıyoruz. Çok önde olup kaybetmek çok ağır geliyordur.

Farkındamısın, eskiden gönüllüler geriden gelip yaklaştığında, aman bu oyunu zaten kaybedecez derdik @MasacRE- ve öylede olurdu ama şimdi 4-0 falan olunca bu oyunu alabiliriz diyoruz ve hep ünlülelere ağır yenilgi tattırıyoruz. Çok önde olup kaybetmek çok ağır geliyordur.
Kesinlikle, ben zaten 5-0 olunca kapatayım da kitap okuyayım dedim. Boşa izlemeyeyim dedim, sonra nedense üşendim baya iyi döndük. :Z

İyi gidiyoruz herhalde, gece bir bakarım şimdi Çukur izliyorum :D

5-0 ünlüler öndeydi
6-5 oldu durum :D
Ümit Hakan'ı yendi
Sema Damlayı
Turabi Hilmicem'i
Mustafa Kemal Murat'ı
Adem Anılı yendi.
5-0 olmuştu
Ümit Murat'ı

Birsen Merve'yi
Nagihan Merve'yi
Hilmicem Mustafa'yı
Anıl Turabi'yi
Birsen Sema'yı yendi.
@MasacRE- izlemediysen ayrıntıyı vereyim :D

Reklam
Şu mesajı yazarken, senin gibi 5-0 olunca aman deyip kapatanlar olduysa durumu okuyup geri dönsünler fikri geldi aklıma :A:A
@MasacRE- reklam sonrası
Hakan Adem'i
Birsen Sema'yı
Hakan tekrar Adem'i
Merve Nagihan'ı
Hilmicem'de Turabi'yi yendi
10-7 gönüllüler kazandı

Damla 7 - Yağmur 5
Adem 7 - Hilmi 5

Hak edenler kazansın bakalım. Adem kazanmış garanti bir tarafta. Damla da büyük ihtimal ikinci kazanan. :D

Bu akşam ada oyunu varmış, sıkıcı olur gibi. Ekstra anlat bakalım var, seviyorum onu izlemeyi. :bhr:

Bu nasıl oyun ya, parkur koysana Acunum. :D

10-6 Ünlüler ada oyununu kazandı.

Anlat Bakalım var birazdan. :Z