Mustafa Kemal'in içinden canavar çıktı la Efendi adamdı sözde 😱İnşallah elenir ya, nefret ettirdi kendinden artık. İlk doku kazanalım da ona göre strateji yapalım...
Yılanın teki, nefret ediyorum şundan. İnşallah defolur gider.Mustafa Kemal'in içinden canavar çıktı la Efendi adamdı sözde 😱
Ben survivorda her sene hep ünlüleri tuttum daima. Nezamanki Nagihan diğer tarafa geçti ve herkes ona alaycı tavırlar ve hareketlerde bulundu gönüllüleri tuttum ilkkez.Nagi reis haklı, çok üstüne geliyorlar kadının.
Sorma ya Başkası olsa Turabi'nin bütün argümanlarını çürütürdü rezil ederdi,ama Mustafa adamına göre muamele ediyor Ona da bağırsanaMustafa, Hakanın yanında aslan. Turabinin yanında kedicik. @sokak sanati @Maskeli Fedai
Emrahım gibi arkadaşları da daş yahu
Seneye full Acundayım öyle olursaEmrah ölürse gelecek sezon kesin Survivor'da Onu anlamış olduk
Benimki katılırsa Acun fanı olurum ona göreAcundan
Konuyu deminden beri arıyorum.Turabi, Acun'a Mustafa Kemal'i şikayet ediyor ''Beni tehdit etti, dövecek'' diye. Acun da inandırıcı gelmiyor diyo, hahahaha. @sokak sanati @Maskeli Fedai
Ünlüler kazanır bunu. Murat'tan garanti 3 sayı gider, kızlardan 2-3 gitse 5-6 etti. Hakan ve Anıl'dan da pek umudum yok.Konuyu deminden beri arıyorum.
Tehdit ne diyor Acun,
Turabinin cevabı: Çıkışta dövecekmiş dedi @MasacRE-
Konsey renkli geçecek anlaşıldı
3-1 ünlüler önde
Oyunun sonu kötü, Tam Yağmurluk atışlar ama seçmediler
Turabi'de yapma abi dediÜnlüler kazanır bunu. Murat'tan garanti 3 sayı gider, kızlardan 2-3 gitse 5-6 etti. Hakan ve Anıl'dan da pek umudum yok.
Böyle garip sonlu oyunları kazanamadığımız gerçeği var.
Acun şey dedi Turabi'ye bir de ''Şurada bir diskalifiye olsan ne güzel olur'' diye.