Iftar alışverişindeydimHilmi ve Murat, Mustafa Kemal ile kavga ediyor. Mustafa haddini aşıyor yine. Fena kavga var, kaçırmayın.@sokak sanati @MasacRE- @Dosi @S.G.A.T.
Yemek yaparken telden izlerim oyunu
Fragmanda kaos belliydi
Iftar alışverişindeydimHilmi ve Murat, Mustafa Kemal ile kavga ediyor. Mustafa haddini aşıyor yine. Fena kavga var, kaçırmayın.@sokak sanati @MasacRE- @Dosi @S.G.A.T.
iki oyun varmış bugün.Hilmi ve Murat, Mustafa Kemal ile kavga ediyor. Mustafa haddini aşıyor yine. Fena kavga var, kaçırmayın.@sokak sanati @MasacRE- @Dosi @S.G.A.T.
10-1 kaybettik, büyük fark.iki oyun varmış bugün.
Bu oyunda geri dönüş olmaz
Hakan nasıl bir kral böyle, Turabi'ye taktik verdi ve Turabi 2 oyun aldıHakan sayesinde dedi.
Bakalım iletişimi kim alır @MasacRE-
Hakan ile Murat şu saça dikkat etmeliler.
Hilmi ve Murat, Mustafa Kemal ile kavga ediyor. Mustafa haddini aşıyor yine. Fena kavga var, kaçırmayın.@sokak sanati @MasacRE- @Dosi @S.G.A.T.
Fragmanda gördüm kavgayı evet bakarım onaiki oyun varmış bugün.
Bu oyunda geri dönüş olmaz
Hakan nasıl bir kral böyle, Turabi'ye taktik verdi ve Turabi 2 oyun aldıHakan sayesinde dedi.
Bakalım iletişimi kim alır @MasacRE-
Hakan ile Murat şu saça dikkat etmeliler.
bir yiyecek ödülüydü artı bir yere 1 senelik üyelik. Tam anlamadım izlerken.Fragmanda gördüm kavgayı evet bakarım ona
Şimdi ne oyunu oynandı, sırada ne var?![]()
İletisim başlıyor, iki kavga birden var. Ümit ve Nagi de tartışıyor, kaçmaz bölümFragmanda gördüm kavgayı evet bakarım ona
Şimdi ne oyunu oynandı, sırada ne var?![]()
bir yiyecek ödülüydü artı bir yere 1 senelik üyelik. Tam anlamadım izlerken.
Sıradaki iletişim. Kavga ilk oyunda sanmıştım ama yanıldım![]()
Şimdi açmadım artık neyse sonra bakarım netten kavgaları izlerizİletisim başlıyor, iki kavga birden var. Ümit ve Nagi de tartışıyor, kaçmaz bölüm![]()
Mustafa Kemal'den nefret edeceksin, iğrenç insan...Şimdi açmadım artık neyse sonra bakarım netten kavgaları izleriz![]()
M.Kemal yazsanız şu adamın adını.Mustafa Kemal'den nefret edeceksin, iğrenç insan...
Adından utanması lazım bu herifin.M.Kemal yazsanız şu adamın adını.![]()
İşte sosyal medyada da görüyorum böyle bir ton hakaret Mustafa Kemal yazıyorlar hoş durmuyor yani.Adından utanması lazım bu herifin.
İzliyon mu aşkum.![]()
Kaliteden uzak kalıyorsun vallahi, Acunum yine harika sezon çıkarıyor.İşte sosyal medyada da görüyorum böyle bir ton hakaret Mustafa Kemal yazıyorlar hoş durmuyor yani.O yüzden M.Kemal diye kısaltıp yazsanız hakaret ederken daha iyi olur.
Yok işim olmaz. Ben çok tuhafım ya Survivor'u izlemiyorum Survivor Panoroma'yı izliyorum.![]()
Mustafa karaktersiz çıktı. Önce televizyondan izlediği insanlarla yakın olana kadar efendi rolü kesti alıştıktan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Kötü biri değil çünkü kötü olmak için bile karaktere ihtiyaç var. Bu herif karaktersiz.Hilmi ve Murat, Mustafa Kemal ile kavga ediyor. Mustafa haddini aşıyor yine. Fena kavga var, kaçırmayın.@sokak sanati @MasacRE- @Dosi @S.G.A.T.
Burdaki ikinci mesajında bu son mesaj deyip restini çekmiştinİşte sosyal medyada da görüyorum böyle bir ton hakaret Mustafa Kemal yazıyorlar hoş durmuyor yani.O yüzden M.Kemal diye kısaltıp yazsanız hakaret ederken daha iyi olur.
Yok işim olmaz. Ben çok tuhafım ya Survivor'u izlemiyorum Survivor Panoroma'yı izliyorum.![]()
Bu hafta elenir inşallah. Ben inanıyorum, gidecek.Mustafa karaktersiz çıktı. Önce televizyondan izlediği insanlarla yakın olana kadar efendi rolü kesti alıştıktan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Kötü biri değil çünkü kötü olmak için bile karaktere ihtiyaç var. Bu herif karaktersiz.
Onu dediğimi unutmuşum.Burdaki ikinci mesajında bu son mesaj deyip restini çekmiştinAma Survivor cazibesi seni buraya yöneltmiş yine
![]()