Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ohaaa fragman bomba. :Z

Mustafa Kemal yine terbiyesizlik yapıyor, Nagihan üzerlerine yürüyor. Turabi takımı adına Nagi'den özür diliyor. Helal olsun sana Turabi, işte bu olayla adını Kıbrıs'a yeniden yazdırdı. @sokak sanati @Maskeli Fedai
An itibariyle Turabi TT oldu, 8. sırada. :A

Oylama zamanı bayağı antipatikti. Aşırı oy aldığını düşünmüyorum. Adem-Hilmicem'li güçlü bir potaya girerse elenir. Gelecek oylamaya kalırsa bu gidişle yine Kıbrıs yolu gözükecek. :(

Acun Turabi'yi şampiyon yapmak için neler yapıyor. Benim işime gelir ama Acunun işi bu. Kadın dramı ile adamı ön plana atıyor. 1 hafta önce de yalnız kürt politikası vardı. Hepsi proje. Diğer isimler çok konuşulmuyor zaten.:A

Ödül oyunu başladı, Damlam kazandı. 2-1 Ünlüler önde.

Nagihan bu oyun kavga ediyorsa ödül bizimdir yine olacak mı bakalım? @Dosi

Ödül oyunu başladı, Damlam kazandı. 2-1 Ünlüler önde.

Nagihan bu oyun kavga ediyorsa ödül bizimdir yine olacak mı bakalım? @Dosi
Turabi özür dilerken her iki takımda pek mutlu değil, pek kestiremedim. O araç acaba ödüle giderlerkenmi? Belki ondan dolayı insanlar ünlüler sanır ve ters köşe olur.
Bende yeni geldim eve açacam şimdi iftar hazırlarken yine :A

Edit: Hakan, Ümit'i yendi, onu izledim ama kaç kaç göremedim. reklam girdi
Bu Mustafa'ya ne olmuş böyle :F suyu ısınmış artık :A

Son düzenleme:
Turabi özür dilerken her iki takımda pek mutlu değil, pek kestiremedim. O araç acaba ödüle giderlerkenmi? Belki ondan dolayı insanlar ünlüler sanır ve ters köşe olur.
Bende yeni geldim eve açacam şimdi iftar hazırlarken yine :A

Edit: Hakan, Ümit'i yendi, onu izledim ama kaç kaç göremedim. reklam girdi
Bu Mustafa'ya ne olmuş böyle :F suyu ısınmış artık :A
Artık tekneyle gidip gelmiyorlar ya o araçla ulaşım yapıyorlar. Oyun sonrasında adaya dönüş yolunda tartışma yaşanıyor anladığım kadarıyla. :D

Gönüllüler kazanır inşallah ama fark fazla, kapanır mı bilmiyorum...

Artık tekneyle gidip gelmiyorlar ya o araçla ulaşım yapıyorlar. Oyun sonrasında adaya dönüş yolunda tartışma yaşanıyor anladığım kadarıyla. :D

Gönüllüler kazanır inşallah ama fark fazla, kapanır mı bilmiyorum...
Skoru yazsaydın bari :A
Biz 5-0'lardan dönen bir takımız ama sanki bir süre ünlülerin üstünlüğünü göreceğiz gibi. Dokunulmazlığı kazanırız umarım. Bence ödüllerden daha kıymetli.

Skoru yazsaydın bari :A
Biz 5-0'lardan dönen bir takımız ama sanki bir süre ünlülerin üstünlüğünü göreceğiz gibi. Dokunulmazlığı kazanırız umarım. Bence ödüllerden daha kıymetli.
7-2 ydi galiba, su an dışardayım fazla adapte olamıyorum da. :A Reklama girdi.

7-2 ydi galiba, su an dışardayım fazla adapte olamıyorum da. :A Reklama girdi.
Baya varmış fark :A Reklam sonrasında yenilgilerini izlemek istemezdim ama Turabi'nin iyilik meleği rolüne bakmak istiyorum :A
Umarım tekrar 360 derece dönüşleri görmeyizde az biraz diğer ünlülelere göre daha sevimli gelir gözüme :A

Baya varmış fark :A Reklam sonrasında yenilgilerini izlemek istemezdim ama Turabi'nin iyilik meleği rolüne bakmak istiyorum :A
Umarım tekrar 360 derece dönüşleri görmeyizde az biraz diğer ünlülelere göre daha sevimli gelir gözüme :A
Nagihan ağlıyor bıktım artık, zevk almıyorum falan diye. :A