Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hakan çok saygısız konuşuyor. Turabi'yi eleştirenleri bekliyorum.😉

Damla, Hilmi, Murat ve Anıl bu ikisinden rahatsız anladığım kadarıyla. Patlak verebilir her an. Naginin dediği gibi Hakan iki kere performans birincisi oldu diye havalara girdi.

Daha çok Nagihan'dan rahatsız olmuş gibi duruyorlar. Hakan'ı seven yok zaten adada

Survivor faresini özledim ben. Doğallık katıyordu o küçük hayvan yarışmaya.

Merve bu yıl sakatlıktan kurtulamadı yine sakatlanacaktı az daha

Turabi kadar etkili olmuyor bu bağırmalar. Adem yine çakma olduğunu gösterdi

Nagihan ne tatlı yaa. Hep bana hep bana olmaz dedi çok sevimli oldu

Turbo sahalara geri dönmüş.
@eskici @Yiğitt

@S.G.A.T. videonun altında ki yorumlarda sana kapak olsun. En çok beğenilen yorumlar hep Turabi ve şampiyonluğu ile ilgili. Hani kimse desteklemiyordu

@eskici @Yiğitt

@S.G.A.T. videonun altında ki yorumlarda sana kapak olsun. En çok beğenilen yorumlar hep Turabi ve şampiyonluğu ile ilgili. Hani kimse desteklemiyordu
Evet, bu sezon galiba ilk kez bir video altında üstünlük elde etmiş gibi Turabi.
Tebrikler, sana efsane videoyu hediye edeyim o zaman

@eskici @Yiğitt

Nagihan şimdi de Yağmur'a takmış durumda, 2-3 haftadır ful Yağmur ile yeniyordu. Şimdi yenilmeye başlayınca Yağmur mu suçlu oldu.

Bu oyunu da sanki Ünlüler alıyor gibi.

Evet, bu sezon galiba ilk kez bir video altında üstünlük elde etmiş gibi Turabi.
Tebrikler, sana efsane videoyu hediye edeyim o zaman

Haksız olduğunu anlayınca hemen bel altı kışkırtıcı mesajlara başvurman tam senlik hareket doğrusu.

Turabi haksızlığa uğradı ve fanları uyandı. Şampiyon olmaya geliyoruz

Haksız olduğunu anlayınca hemen bel altı kışkırtıcı mesajlara başvurman tam senlik hareket doğrusu.

Turabi haksızlığa uğradı ve fanları uyandı. Şampiyon olmaya geliyoruz
Tam benlik hareket derken?

Bu sezon şampiyon olma ihtimali geçen sezonlara göre çok düşük orada anlaşalım.
Haksızlığa uğramadı ki. Parkuru parçaladı, seramike yumruk attı. Hakan'a küfürler savurdu. Toplamda bunlara ceza gelmesi gayet normal değil mi?
Bak Anıl'ı tahrik etmesini falan yazmıyorum ama onlar tartışılabilir ama yukarıdakiler kesin, direkt gördük.