S.G.A.T.
Favori Üye
Yok artık okadarda değil @MasacRE- ile durgunuz artıkBeni de geçersiniz yakında
Yarışmanın bitmesine daha çok var o zamana kadar geçersiniz ben izlemiyorum nasılsaYok artık okadarda değil @MasacRE- ile durgunuz artık
sen 2.liği garantiledin
yarışma 3 aymı ne oldu ve en fazla 2 ay kaldı. Senle 1100 mesaj yazmışken, sensiz bu kısa sürede bir okadar imkansız Oyun skorlarını yazmayı bıraktım. Oyun zamanı ara sıra yorumluyorum ve her bölümdede aktif değilim bu aralar.Yarışmanın bitmesine daha çok var o zamana kadar geçersiniz ben izlemiyorum nasılsa
Yapacak bir şey yok bu saçmalıkları daha fazla izleyemem Acun Yiğit'i de elemiş zatenyarışma 3 aymı ne oldu ve en fazla 2 ay kaldı. Senle 1100 mesaj yazmışken, sensiz bu kısa sürede bir okadar imkansız Oyun skorlarını yazmayı bıraktım. Oyun zamanı ara sıra yorumluyorum ve her bölümdede aktif değilim bu aralar.
Sen gittin hepimiz durgunlaştık
10-2 ödülü Ünlüler kazandı. Hiç heyecanı yoktu, Acun sununca hep heyecanlı olurdu oysa. Turabi lazım buralara...
Adem'in "Ne yaptık" deyişi de çok tatlıydı.
Onu geç de ödülde Turabi yok, o niye yemiyor? 😱 Hadi oynamıyor, orada yok da ödülden faydalansaydı bari...Bir oyun kaybedince hemen karıştı bunlar