Hazem
Favori Üye
Adı üstünde All star zayıf yarışmacı getirseler olmazGönüllülere yollaya yollaya İpek'i, All Star'a da geçen yılın en iyi ikinci ismi mi yollanacak? 😱
Adı üstünde All star zayıf yarışmacı getirseler olmazGönüllülere yollaya yollaya İpek'i, All Star'a da geçen yılın en iyi ikinci ismi mi yollanacak? 😱
Gönüllülerde sözde son yılların en iyisi olacaktı, evet fena değiller rakipleri güçlü ama Anıl gibi 1 erkek daha olsaydı şimdi karşı tarafı daha rahat yenerlerdi.Adı üstünde All star zayıf yarışmacı getirseler olmaz
Cumali ve Ipek gittiğinde hem tamamen alışmış olurlar Survivor parkurlarına ozaman iyi iş çıkarırlar benceGönüllülerde sözde son yılların en iyisi olacaktı, evet fena değiller rakipleri güçlü ama Anıl gibi 1 erkek daha olsaydı şimdi karşı tarafı daha rahat yenerlerdi.
Ahahahaah geçen hafta bir oyunda futbolu hiç sevmiyorum diyordu
Sevmemiş hali bile dağıtıyor ortalığı be, çünkü o DamlaAhahahaah geçen hafta bir oyunda futbolu hiç sevmiyorum diyordu
Damla'ya Damla'ya yok olur demişler bilir misinSevmemiş hali bile dağıtıyor ortalığı be, çünkü o Damla
@S.G.A.T. @Billy Kane @Sherlock @DarkLegenD ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuzDamla'ya Damla'ya yok olur demişler bilir misin
Hemen ifşa et zaten
Benim için hiçbir şey ifade etmeyen düz bir cümle.)) Tepki bile veremiyorum, kurtuldu bu sefer olmamıştan.))
Damla'nın 3 golü var, Ümit'in 0. Kim daha büyük golcü tartışmayalım istersen?Hemen ifşa et zaten
Ümit defans yapıyor amaDamla'nın 3 golü var, Ümit'in 0. Kim daha büyük golcü tartışmayalım istersen?
Ben golcü dedim zatenÜmit defans yapıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?