Hic izlemeden hepsini doğru sormuşum demekkiKonseyden Sabriye çıktı, kolyeyi de Serhat aldı ve Adem'i söyledi.![]()
İyi yapıyorSabriye Serhata küfür ediyor fragmanda![]()
Erdi ile Sabriye arasında geçerBende 3 oy kullandım Erdi dışındaki yarışmacılara![]()
Hic izlemeden hepsini doğru sormuşum demekki
Sabriye gider. Erdi birleşmeyi görmeli![]()
Erdi ile Sabriye arasında geçer![]()
Performansa dayalı isim yazıyoruz diyorlar ama orada Adem'i yazıyorlar Sabriyeyi yazdınız tamamda ikinci isimde Pınar olmalıydı Buda kendileriyle çeliştiğinin ispatıdır![]()
Görmeli derkenHic izlemeden hepsini doğru sormuşum demekki
Sabriye gider. Erdi birleşmeyi görmeli![]()
Olmamışı Pınar'ı desteklediğim için attım yanlış anlama,Pınar bu hafta kötü yoksa orada Furkandanda iyi Şahikadanda![]()
Ben nefret ettiğim Fener'den Serhat yüzünden daha da nefret ettiğim için Adem reyiz bile sempati duymamı sağlayamaz üzgünüm
Sabriye Acuna reyting getiriyor ve simdi Berna yeni bir kavga cikarir kendini garantiye almak icin ve arada Erdi kaynar. EVET Gitmeyi hakeden Erdi tabiki
Yani göz6 evinin birincisi oldu ve partiye kadar anlasma olabilir ve belkide bundan dolayi erken parti olacak ama bu haftaki oyunlar plan bozmus olabilir.Görmeli derken![]()
Yani göz6 evinin birincisi oldu ve partiye kadar anlasma olabilir ve belkide bundan dolayi erken parti olacak ama bu haftaki oyunlar plan bozmus olabilir.
ERDI O evdede en performansi düşuk biriydi ama renkli bir kisilik oldugu icin birinci oldu.
O tarafın Furkan'ı yazma durumu yok,çünkü dörtlü kendi içinde birini yazmaz bu yüzden Furkan'ı yazmazlar,Adem'i yazdıkları için Pınarı söyledim,bana kalsa bence Furkan'ı yazsınlar ama Serhat Ademden başka söyleyeceği isim Pınar olurdu o açıdan söyledim bunu yoksa bencede Pınar kalsınOlmamışı Pınar'ı desteklediğim için attım yanlış anlama,Pınar bu hafta kötü yoksa orada Furkandanda iyi Şahikadanda![]()
İnşallah bu hafta Erdi elenir de geçen haftaki gibi bu komplo teorin de çökmüş olurYani göz6 evinin birincisi oldu ve partiye kadar anlasma olabilir ve belkide bundan dolayi erken parti olacak ama bu haftaki oyunlar plan bozmus olabilir.
ERDI O evdede en performansi düşuk biriydi ama renkli bir kisilik oldugu icin birinci oldu.