Neyse benim baktiğim sayfa donduoyun belli zaten gönüllüler alır. Görüşürüz
Hayirli olsun renginTam oylama başlıcakken reklam girdi Acun.ss
Çok tşk ederim abla
Alman erkeği Serhat bittin oğlum senSedat'tan sonra seni de şutlayacağız hiç kaçarın yok. Adem reyize oyumuzu gönderdik, hayırlısı olsun.
@EFE UYSAL Erdi ilk kez bu kadar tehlikede, söyle bakalım Sabriye mi kalsın Erdi mi![]()
Adem'in ismi çıkar çıkmaz konseyi pür dikkat takip edip oyu hazırladım ablaOnca işin arasında ne ara oy attın senbakalım ne olacak
Yorumuma gözluk atmissin ? Bildirimleri bos birakacaginin cevabi galiba.Alman erkeği Serhat bittin oğlum senSedat'tan sonra seni de şutlayacağız hiç kaçarın yok. Adem reyize oyumuzu gönderdik, hayırlısı olsun.
@EFE UYSAL Erdi ilk kez bu kadar tehlikede, söyle bakalım Sabriye mi kalsın Erdi mi![]()
Sabriye gider Erdinin zamanı varAlman erkeği Serhat bittin oğlum senSedat'tan sonra seni de şutlayacağız hiç kaçarın yok. Adem reyize oyumuzu gönderdik, hayırlısı olsun.
Adem'in ismi çıkar çıkmaz konseyi pür dikkat takip edip oyu hazırladım abla
Adem de Berna da elenmez tabii, bakalım giden Sabriye mi olacak Erdi mi![]()
Benim için her zaman kötü manaya gelmiyor gözlük, yani yorumunu okudum, dönecem anlamındaydı oYorumuma gözluk atmissin ? Bildirimleri bos birakacaginin cevabi galiba.
O yorum gözluk atilacak bir yorum degildi ve gözluk bizde genelde baska mana diye belirtiyorum.
Neyse canin sagolsun
Adem ne kadar saf olduğunu da gösteriyor Serhatın bu lafını kullanmadı ve bundan sonra burnunu kırarım dediBenim için her zaman kötü manaya gelmiyor gözlük, yani yorumunu okudum, dönecem anlamındaydı o![]()
Konseyden Sabriye çıktı, kolyeyi de Serhat aldı ve Adem'i söyledi.Kimler aday oldu ? Sabriye ve Adem?
Kolyeyi Serhat mi aldi yoksa ?
Sabriye Serhata küfür ediyor fragmandaKonseyden Sabriye çıktı, kolyeyi de Serhat aldı ve Adem'i söyledi.![]()