Erdi bize lazim be sen nasil ünlücüsünİnşallah bu hafta Erdi elenir de geçen haftaki gibi bu komplo teorin de çökmüş olur![]()
Farkindaysan son isim avatarimdaSon isim olmamış![]()
Tamam ama farkı kişiler avatarındaki kişiye lafım yok ama survivordaki kişiye sözüm çok,ikiside Furkan olabilir ama Survivordaki Furkanı avatarından farklı buluyorumErdi bize lazim be sen nasil ünlücüsün
Bugunki oyunda Sabriye bize kriz geçirdi
Farkindaysan son isim avatarimda![]()
Ben iyi yarışırım da sonum Eser gibi olur muhtemelen, açlıktan birilerine saldırır diskalifiye olurumBosuna plancisin demedikay sana takilip oy kaybedemem. @Bully nin performansi iyiyse bide kavgaci değilse ona takilayim onun oylari banada kaysin
![]()
Aa bende senden meddet ummustum ama iyi iyi bir rakipten daha kolay kurtulurumBen iyi yarışırım da sonum Eser gibi olur muhtemelen, açlıktan birilerine saldırır diskalifiye olurum
Kardeşim düşünüyor Survivor bakalım, o becerir de, bakarsın yollarız birkaç seneye![]()
Aa bende senden meddet ummustum ama iyi iyi bir rakipten daha kolay kurtulurum@denizz19 @vadikızı
Bide sensiz hindistan cevizi yiyemen dedim insan harika atar
Acun genelde torpillileri aliyor. Umarim kardesin gider. Bizde senden gelecek mektup yada görüntüleri göruruz, ozamana kadar yollarimiz ayrilir muhakkak
Çok yorgunum tek gözüm kapalı bakıyorum şu an ekranaAa bende senden meddet ummustum ama iyi iyi bir rakipten daha kolay kurtulurum@denizz19 @vadikızı
Acun genelde torpillileri aliyor. Umarim kardesin gider. Bizde senden gelecek mektup yada görüntüleri göruruz, ozamana kadar yollarimiz ayrilir muhakkak
Ee yani bir ömür boyu forum hayatimiz devam etmez herhalde. Hepimiz zamanla savruluruz bir yerlereÇok yorgunum tek gözüm kapalı bakıyorum şu an ekrana
Son cümlen olmamış, tüm hevesimi kaçırdın gidiyorum. ss
Ben ömür boyu görüşmek isterim buradaki sevdiğim, değer verdiğim insanlarla. O zaman senle yollarımızın ayrılacağını bile bile niye konuşup birbirimize daha çok bağlanıyoruz ki, saçma değil mi?Ee yani bir ömür boyu forum hayatimiz devam etmez herhalde. Hepimiz zamanla savruluruz bir yerlere
Ben hırslı olurdumBen gitsem hem takım arkadaşlarımla hemde kendi takımımla kavga içinde olurdum. Açlığa dayanamam,böcek falan nefret ederim forumdakinden daha fazla agresif olurdum herhalde![]()
Haklısinda şimdi derin bir konuya dönecek ama madem uykun geliyor çok oyalamıyayım ama biri beni yanında istediği sürece kolay kolay bırakmam sağlığım el verdiği sürece 😉Ben ömür boyu görüşmek isterim buradaki sevdiğim, değer verdiğim insanlarla. O zaman senle yollarımızın ayrılacağını bile bile niye konuşup birbirimize daha çok bağlanıyoruz ki, saçma değil mi?
Ben iyi yarışırım da sonum Eser gibi olur muhtemelen, açlıktan birilerine saldırır diskalifiye olurum
Kardeşim düşünüyor Survivor bakalım, o becerir de, bakarsın yollarız birkaç seneye![]()
Aa bende senden meddet ummustum ama iyi iyi bir rakipten daha kolay kurtulurum@denizz19 @vadikızı
İyi geceler size, çok yoruldum bugün, gidip de yatayım bir an önce.
@vadikızı bende yatayim yarın erkenciyim. Saatimiz 12 oldu yeni![]()
Ettim kahfaltımı her nejadar iştahsız zorla yesemdeTamam canım benim görüşürüz kendine iyi bakk erkenciymiş kahvaltı etmeden çıkma evden ha![]()