Survivor 2017 - 55.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erdi bize lazim be sen nasil ünlücüsün :)
Bugunki oyunda Sabriye bize kriz geçirdi

Farkindaysan son isim avatarimda :D
Tamam ama farkı kişiler avatarındaki kişiye lafım yok ama survivordaki kişiye sözüm çok,ikiside Furkan olabilir ama Survivordaki Furkanı avatarından farklı buluyorum:D

Bosuna plancisin demedik :A ay sana takilip oy kaybedemem. @Bully nin performansi iyiyse bide kavgaci değilse ona takilayim onun oylari banada kaysin :F
Ben iyi yarışırım da sonum Eser gibi olur muhtemelen, açlıktan birilerine saldırır diskalifiye olurum :A

Kardeşim düşünüyor Survivor bakalım, o becerir de, bakarsın yollarız birkaç seneye :F

Ben iyi yarışırım da sonum Eser gibi olur muhtemelen, açlıktan birilerine saldırır diskalifiye olurum :A

Kardeşim düşünüyor Survivor bakalım, o becerir de, bakarsın yollarız birkaç seneye :F
Aa bende senden meddet ummustum ama iyi iyi bir rakipten daha kolay kurtulurum :A @denizz19 @vadikızı
Bide sensiz hindistan cevizi yiyemen dedim insan harika atar :A
Acun genelde torpillileri aliyor. Umarim kardesin gider. Bizde senden gelecek mektup yada görüntüleri göruruz, ozamana kadar yollarimiz ayrilir muhakkak

Aa bende senden meddet ummustum ama iyi iyi bir rakipten daha kolay kurtulurum :A @denizz19 @vadikızı
Acun genelde torpillileri aliyor. Umarim kardesin gider. Bizde senden gelecek mektup yada görüntüleri göruruz, ozamana kadar yollarimiz ayrilir muhakkak

Ben gitsem hem takım arkadaşlarımla hemde kendi takımımla kavga içinde olurdum. Açlığa dayanamam,böcek falan nefret ederim forumdakinden daha fazla agresif olurdum herhalde:A

Çok yorgunum tek gözüm kapalı bakıyorum şu an ekrana :A

Son cümlen olmamış, tüm hevesimi kaçırdın gidiyorum. ss

Çok yorgunum tek gözüm kapalı bakıyorum şu an ekrana :A

Son cümlen olmamış, tüm hevesimi kaçırdın gidiyorum. ss
Ee yani bir ömür boyu forum hayatimiz devam etmez herhalde. Hepimiz zamanla savruluruz bir yerlere

Ee yani bir ömür boyu forum hayatimiz devam etmez herhalde. Hepimiz zamanla savruluruz bir yerlere
Ben ömür boyu görüşmek isterim buradaki sevdiğim, değer verdiğim insanlarla. O zaman senle yollarımızın ayrılacağını bile bile niye konuşup birbirimize daha çok bağlanıyoruz ki, saçma değil mi?

Ben gitsem hem takım arkadaşlarımla hemde kendi takımımla kavga içinde olurdum. Açlığa dayanamam,böcek falan nefret ederim forumdakinden daha fazla agresif olurdum herhalde:A
Ben hırslı olurdum :) performans iyi olurduda ada hayatinda illa ki kavgalarım olurdu. Kendimi ezdirmem :A

Ben ömür boyu görüşmek isterim buradaki sevdiğim, değer verdiğim insanlarla. O zaman senle yollarımızın ayrılacağını bile bile niye konuşup birbirimize daha çok bağlanıyoruz ki, saçma değil mi?
Haklısinda şimdi derin bir konuya dönecek ama madem uykun geliyor çok oyalamıyayım ama biri beni yanında istediği sürece kolay kolay bırakmam sağlığım el verdiği sürece 😉

Aaa kardeşin survivor mu düşünüyor iyiymiş ya :D

:F:Fkız görüyormusun kaan açlığıa dayanamam diyo almayalım biz bunu takıma :F:F

İyi geceler size, çok yoruldum bugün, gidip de yatayım bir an önce.

Tamam canım benim görüşürüz kendine iyi bakk erkenciymiş kahvaltı etmeden çıkma evden ha :love1:
Ettim kahfaltımı her nejadar iştahsız zorla yesemde:D ama öğlen iyi yükleniyorum yemeğe akşama kadar tok tutuyor. Evde yemekler de bol bugün yemek derdim yok :A