Survivor 2017 - 55.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende 3 oy kullandım Erdi dışındaki yarışmacılara:A

Performansa dayalı isim yazıyoruz diyorlar ama orada Adem'i yazıyorlar Sabriyeyi yazdınız tamamda ikinci isimde Pınar olmalıydı Buda kendileriyle çeliştiğinin ispatıdır:A

Performansa dayalı isim yazıyoruz diyorlar ama orada Adem'i yazıyorlar Sabriyeyi yazdınız tamamda ikinci isimde Pınar olmalıydı Buda kendileriyle çeliştiğinin ispatıdır:A

Olmamışı Pınar'ı desteklediğim için attım yanlış anlama,Pınar bu hafta kötü yoksa orada Furkandanda iyi Şahikadanda:A

Sabriye Acuna reyting getiriyor ve simdi Berna yeni bir kavga cikarir kendini garantiye almak icin ve arada Erdi kaynar. EVET Gitmeyi hakeden Erdi tabiki

@Bully Serhat sanıyorki gerçekleri halk görmüyo Serhatın metrekaresi ne göre erkeksin demesi ve Anadolu erkeğisin demesi ile Adem o reaksiyon ile Alman Erkeği dedi :A

Yani göz6 evinin birincisi oldu ve partiye kadar anlasma olabilir ve belkide bundan dolayi erken parti olacak ama bu haftaki oyunlar plan bozmus olabilir.
ERDI O evdede en performansi düşuk biriydi ama renkli bir kisilik oldugu icin birinci oldu.

Yani göz6 evinin birincisi oldu ve partiye kadar anlasma olabilir ve belkide bundan dolayi erken parti olacak ama bu haftaki oyunlar plan bozmus olabilir.
ERDI O evdede en performansi düşuk biriydi ama renkli bir kisilik oldugu icin birinci oldu.

Birinci olduğu içinde Acunda kalmasını istiyor yarışmada 😉

Olmamışı Pınar'ı desteklediğim için attım yanlış anlama,Pınar bu hafta kötü yoksa orada Furkandanda iyi Şahikadanda:A
O tarafın Furkan'ı yazma durumu yok,çünkü dörtlü kendi içinde birini yazmaz bu yüzden Furkan'ı yazmazlar,Adem'i yazdıkları için Pınarı söyledim,bana kalsa bence Furkan'ı yazsınlar ama Serhat Ademden başka söyleyeceği isim Pınar olurdu o açıdan söyledim bunu yoksa bencede Pınar kalsın:)

İnşallah bu hafta Erdi elenir de geçen haftaki gibi bu komplo teorin de çökmüş olur :A